Uncategorized

Νίκη αλλά και γκαντεμιά!

Με ένα πολύ δυνατό ξεκίνημα ,καθώς μόλις στο 9′ προηγήθηκε ήδη με 2-0 , ο Ολυμπιακός επικράτησε της ΑΕΛ και έκανε ένα  ακόμα βήμα για το 44ο πρωτάθλημα.

Οι Πειραιώτες μόλις στο 14ο δευτερόλεπτο του αγώνα πέτυχαν το 1-0 (το 5ο πιο γρήγορο γκολ στην ιστορία της Α’ Εθνικής) με το πρώτο γκολ στη Super League με τη φανέλα των Πρωταθλητών. Με τον ίδιο ρυθμό συνέχισαν οι Πειραιώτες και με τον Ιντέγε πέτυχαν το 2-0 μόλις στο 9′ που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. 
Ο ρυθμός στο πρώτο ημίχρονο ήταν εντυπωσιακός αλλά στο δεύτερο η ατυχία χτύπησε την πόρτα του Θρύλου! Στο 65′ ο Μπράουν Ιντέγε αποχώρησε τραυματίας απ τον αγωνιστικό χώρο σε σύγκρουση με τον Τίκο. Η πρώτη εκτίμηση κάνει λόγο για να έχει βγάλει τον δεξί του ώμο. Νεότερα όμως σε λίγο καθώς το αγωνιστικό πρόγραμμα είναι βαρύ και κρίσιμο καθώς ακολουθούν οι αγώνες με Οσμάνλισπορ και ΑΕΚ. Λίγο πριν το φινάλε και ο Ελιουνούσι ένιωσε ενοχλήσεις χωρίς να υπάρχει ακόμα ενημέρωση.
Πλέον ο Ολυμπιακός πηγαίνει με καλή ψυχολογία στον αγώνα για το Europa League αλλά οι τραυματισμοί του Ιντέγε και Ελιουνούσι να αγχώνουν τους πρωταθλητές.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!