Uncategorized

Ένας χρόνος Red Pen24 -Ευχαριστούμε!

Στα… γενέθλια του Ρομπέρτο, ανήμερα του Αγίου Χαραλάμπους , το Red Pen24 σβήνει το πρώτο του… κεράκι!

Ένα χρόνο πριν ξεκίνησε αυτή η ιδέα για την μεγάλη μας αγάπη τον Ολυμπιακό, δημιουργήσαμε τη σελίδα μας στο Facebook και 365 μέρες μετά έχουμε στο πλάι μας 11.170 σύγγαυρους! Κάθε προσδοκία ξεπεράστηκε, κυρίως στο site μας όπου καθημερινά μας επισκέφτονται χιλιάδες φίλοι! Το Red Pen24 μπήκε στα σπίτια σας και μπήκε μέσα στο Γεώργιος Καραϊσκάκης στο ΣΕΦ και όπου αλλού έπαιζε ο θρύλος και μπορούσε για να σας ενημερώνει και να είναι εκεί για σας!
Με σύμμαχο την αγάπη μας για τον Ολυμπιακό αλλά και το χιούμορ μας που τόσο αγαπάτε… συνεχίζουμε!

Προσωπικά σαν διαχειριστής θα ήθελα να ευχαριστήσω έναν προς έναν εσας ξεχωριστά. Θα ήθελα όμως να ευχαριστήσω και κάποιους ανθρώπους που βοήθησαν στην υλοποίηση αυτής της ιδέας.
Τον Γιώργο που ξεκινήσαμε μαζί αλλά συνεχίζει να εργάζεται σε άλλο μέσο του Ολυμπιακού, αλλά και σε άτομα που συνεργαστήκαμε και για διαφορετικούς λόγους δεν συνεχίστηκε η συνεργασία μας! Τον Ηλία, τον Άρη, τον Νίκο και τον Κώστα που τους ευχόμαστε καλή συνέχεια! Οι υπόλοιποι…. συνεχίζουμε!

Δεχόμαστε ό,τι πρόταση βελτίωσης επιθυμείτε καθώς ήταν ένας πειραματικός χρόνος που μάθαμε από πολλά λάθη της αρχής και προσπαθούμε να βελτιονόμαστε!
Η λέξη ευχαριστώ για όλα αυτά είναι πολύ μικρή.

Υ.Γ. Σε λίγες μέρες θα φτιαχτεί και το κανάλι του Red Pen24 στο YouTube. Ετοιμαστείτε!!!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!