Uncategorized

Άλλη μια νίκη στο δρόμο για την Πόλη του

Ένας Ολυμπιακός που βρέθηκε να προηγείται έως και 21 πόντους κόντεψε να κινδυνεύσει λίγο πριν το τέλος αλλά ο Θρύλος δεν το επέτρεψε να συμβεί και παρέμεινε στην αρχική τριάδα και πέρα από το πλεονέκτημα κοιτά να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνετε στην κορυφή!

Το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ καλό για τον Ολυμπιακό που το τελείωσε μπροστά στο σκορ με 48-33 και στα πρώτα πέντε λεπτά της τρίτης περιόδου εκτόξευσε την διαφορά στους 21! Παρόλα αυτά στα επόμενα πέντε και τελευταία λεπτά της τρίτης περιόδου η Νταρουσάφακα μείωσε και συνέχισε να το κάνει και στην  τέταρτη περίοδο μειώνοντας μέχρι και στους τέσσερις πόντους. Εκεί επιστρατεύτηκαν οι Σπανούλης και Πρίντεζης που με την εμπειρία και την ψυχραιμία τους βοήθησαν την ομάδα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ότι ο αρχηγός του Θρύλου βουτούσε να προλάβει κάθε μπαλιά, δείγμα του πάθους του αλλά και όλης της ομάδας! Μπράβο Θρύλε!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!