Uncategorized

Προπονητής που σέβεται το ρόστερ του

Είναι απορίας άξιο το πως μέσα σε μια βδομάδα ένας παραγκονισμένος από τον Πάολο Μπέντο, Εστεμπάν Καμπιάσο παίζει σε δύο σερί παιχνίδια με εξαιρετική παρουσία. Ένας Μάριν που με τις κάθετες μεταβιβάσεις του θύμισε σε όλους τον παίκτη που επέλεξε ο Ολυμπιακός να εντάξει στο ρόστερ του. Και φυσικά ένας Τσόρι Ντομίνγκεζ που μόνο η παρουσία του στο χόρτο έδινε άλλη αίγλη και ποιότητα στον Ολυμπιακό…
Όλοι λοιπόν αυτοί οι παραπάνω είχαν παραγκονιστεί – απαξιωθεί από τον Πορτογάλο τεχνικό. Το να θεωρείς ότι οι εν λόγο παίκτες δεν κάνουν είναι σεβαστό, ακόμα και αν είναι παγκόσμιας κλάσης όπως οι τρεις που αναφέραμε. Το πρόβλημα είναι άλλο. Όταν λοιπόν έχεις να παίξεις Πεμπτη- Κυριακή τότε πρέπει να έχεις όλο σου το ροστερ ώστε να γίνεται και το ανάλογο rotation και ο κ.Βούζας το κάνει! Εκμεταλεύται κάθε παίκτη και… χαρίζει ανάσες σε όσους τράβηξαν μέχρι σήμερα το κουπί! Ναι ο Ιντεγε και ο Μιλιβόγιεβιτς έφυγαν αλλά οι Τσόρι, Καμπιάσο και Μάριν πάντα υπήρχαν.
Τέλοσπάντων όλοι μαζί τώρα για τον αγώνα της Πέμπτης στην Τουρκία. Κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι το κλίμα έχει αλλάξει και η ομάδα είναι ικανή για τα πάντα! Εδώ θα είμαστε να τα αναλύσουμε όλα!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!