Uncategorized

Το σήκωσαν οι ερυθρόλευκοι του Διγενή

Στο δημοτικό γήπεδο Τρικάλων, παρουσία 3.500 φίλων του ποδοσφαίρου έγινε ο 43ος τελικός της ΕΠΣ Τρικάλων όπου ο Διγενής του Κώστα Ζαφείρη ήταν ο μεγάλος θριαμβευτής καθώς επικράτησε με 2-1 των Μετέωρων (ομάδα στην οποία αγωνίζεται ο αδερφός του Κώστα Φορτούνη, Θοδωρής.

Οι ερυθρόλευκοι (Διγενής) είχαν την πρώτη μεγάλη ευκαιρία μόλις στο 9′ όταν ο Γκαντιάς με σουτ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι της εστίας του Βλαχάβα.
Τα Μετέωρα όμως κόντρα στη ροή του αγώνα κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 39′  όταν σε σέντρα του Κουβελά ο Γκόβαρης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ζαφείρη γράφοντας το 0-1
Στο 41′  ήρθε η ισοφάριση για τον Διγενή όταν ο Τσιούκας μέσα στην περιοχή ανατράπηκε, ο Κοντίνος έδειξε πέναλτι και ο Κώστας Τσικρικάς με εύστοχη εκτέλεση έφερε το παιχνίδι στα ίσα 1-1.

Στο 81′ ο Διγενής έκανε την ολική ανατροπή όταν από γύρισμα του Τσικρικά, ο Γκαντιάς προ κενής εστίας έκανε το 2-1 που ήταν το τελικό αποτέλεσμα με το κύπελλο να πηγαίνει στο Νεοχώρι!

*Πριν την έναρξη του αγώνα οι παιδικές ομάδες των δύο φιναλίστ έπαιξαν φιλικό αγώνα με την ομάδα του Διγενή να επικρατεί και εκεί με 2-1

Διγενής: Ζαφείρης, Γκαγκαστάθης (74΄Χασιώτης), Τζέλης, Νικόλαρος, Μακρής, Τσιούκας, Γιώτας, Μπασιάκας, Γκαντιάς (89΄Ανδρέου), Τσικρικάς, Λαγκαδινός (82΄Παπαθανασίου).

Μετέωρα: Βλαχάβας, Γκόβαρης, Φορτούνης, Παππάς, Σακελλαρίδης, Κουβελάς (70΄Νταλούκας), Σαμούτης, Κοτσιλιάνος (80΄Κοντοτόλης), Σκρέκας, Βουλτσίδης, Λίτσιος

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!