Uncategorized

Επέστρεψε ο Τσόρι- επέστρεψαν και οι νίκες

Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό σε έναν αγώνα που σημαδεύτηκε από την επιστροφή στην αγωνιστική δράση του Τσόρι Ντομίνγκεζ αλλά φυσικά και τους Καμπιάσο και Μάριν για το πρωτάθλημα και μάλιστα και οι τρεις βασικοί.

Στα του αγώνα, ο Ολυμπιακός έχασε μόλις στο 10′ την πρώτη καλή ευκαιρία με τον Κώστα Φορτούνη όταν το σουτ που επιχείρησε πέρασε μόλις άουτ. Οι ερυθρόλευκοι συνέχισαν να πιέζουν με τον Μαρίν να δίνει πολύ όμορφα στον Ντε ΛαΜπέγια και αυτός με τη μία στον Τσόρι αλλά ο Ζησόπουλος πρόλαβε τον Αργεντίνο. Λίγα λεπτά αργότερα ο Ολυμπιακός έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Ανδρούτσο ύστερα από εκπληκτική ασίστ του Μάριν για να έρθει στο 36′ ο Ντα Κόστα με ωραία κεφαλιά υστερα από σέντρα του Φορτούνη να κάνει το 1-0 που έμελλε να είναι το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.

Οι Πειραιώτες συνέχισαν εξίσου δυνατά στο δεύτερο μέρος πίεσαν, ο Ανσαριφάρντ πέρασε στη θέση του Τσόρι Ντομίνγκεζ και λίγα λεπτά αργοτερα σκόραρε το 2-0 ύστερα από εξαιρετική ασίστ του Κώστα Φορτούνη που μετά την ασίστ στο πρώτο γκολ “έδωσε” και το δεύτερο. Στο 81′ έγινε η φάση του αγώνα όταν ο Πορτιέρο του Ατρομήτου έσωσε την εστία του ύστερα από μια πολύ ωραία επόθεση των πρωταθλητών. Ο Ντε Λα Μπέγια πάσαρε, ο Ελιουνούσι προσπάθησε να σουτάρει και έστρωσε τελικά στον Ανδρούτσο που σούταρε αλλά ο τερματοφύλακας έσωσε σε τριπλή προσπάθεια σε μιά από τις φάσεις της αγωνιστικής.
Συγχαρητήρια στην ομάδα μας για την επιστροφή στις νικες και πάμε γερά για Τουρκια και Λεωφόρο

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!