Uncategorized

Μίλησε για τους βαλτούς “λογιστές” “δημοσιογράφους” ο Κώστας Καραπαπάς

Ο Κώστας Καραπαπάς μίλησε για τους… αντικειμενικούς δημοσιογράφους που πλέον είναι τόσο λογιστές όσο και… ευαισθητοποιημένοι με τα τελευταία γεγονότα στον Ολυμπιακό και αυτή τη φορά μίλησε με ονόματα!

Διαβάστε αναλυτικά:

“Επειδή έχουμε κουραστεί να ακούμε τους βαλτούς “λογιστές” “δημοσιογράφους” που προσπαθούν να επηρεάσουν τον κόσμο του Ολυμπιακού και επειδή η σιωπή δεν είναι πάντα χρυσός, σε λίγες ώρες ο κύριος Βρέντζος θα δώσει στον Τύπο και στην συνέχεια θα ενημερωθούν ΟΛΟΙ οι φίλαθλοι για ΟΛΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ της ΠΑΕ.
Στοιχεία που είναι δημόσια και ελεγμένα απο τις Οικονομικές Αρχές, απο την UEFA, απο ορκωτούς λογιστές και όχι απο κάθε ΤΣΑΤΣΟ δημοσιογράφο που γράφει ότι του πούν τα αφεντικά του!
Και επειδή κουράστηκα να μιλάω χωρίς ονόματα, και επειδή ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για όλα, κάτσε ρε Βέργη δημοσιογράφε να μάθεις τα πραγματικά νούμερα και μετά κάνεις το λογιστή.
Κάτσε ρε υπαλληλε του Αλαφούζου, του Σαββίδη και υμνητή του Μελισσανίδη να μάθεις τι είναι “ισολογισμός” σε μια ΠΑΕ και εκτός απο τη λέξη ΕΣΟΔΑ μάθε και τη λέξη ΕΞΟΔΑ.
Και επειδή έχεις και άγχος για τον Μπέντο που τον αγάπησες ξαφνικά (εσύ και οι άλλοι μισθοφόροι της ιστοσελίδας που δουλεύεις), μάθε ότι όλες οι μεταγραφές του Ολυμπιακού είχαν την υπογραφή του Μπέντο! ΟΛΕΣ!
Γράψε τώρα για το “eye of the tiger” του Μελισσανίδη που είναι 6ος και ασχολήσου με την ομάδα των Αμπελοκήπων που αγαπάς και άσε τον Ολυμπιακό, γιουσουφάκι.
Πάμε παρακάτω. Ο τάδε Σπυρόπουλος ας ξεπλύνει το στόμα του πριν ξαναπιάσει στο στόμα του τον Τσόρι. Έγραψε αυτός ο γελοίος ότι ο Τσόρι πόσταρε ότι πόσταρε στο facebook “κατα παραγγελίαν”. “Κατα παραγγελίαν” γράφεις εσύ Σπυρόπουλε και οι όμοιοι σου.
Μερικοί με ένα σουβλάκι (ρώτα το φίλο σου τον Κετσπάγια) και μερικοί άλλοι με αρκετές εκατοντάδες ευρώ. Διοχεύτευσε λοιπόν τη χολή σου στα “αντικειμενικά” μέσα που εργάζεσαι (δηλαδή τα μέσα του Αλαφούζου και του Σαββίδη) και μην πιάνεις στο στόμα σου τον Τσόρι…
Επίσης ΧΑΒΟΥΖΑ είναι το σάιτ που δουλεύεις, ο σταθμός που δουλεύεις και το κανάλι που δουλεύεις.
Εμείς τιμάμε το Βασίλη Βούζα και όλοι οι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ είμαστε δίπλα του.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΝΙΚΗ.
ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ.

ΥΓ.: ΑΠΟ αύριο που θα δημοσιοποιηθούν τα πάντα δεν θα έχει κανένας δικαίωμα να κάνει ότι δεν κατάλαβε… Αυτοί θα εξακολουθήσουν να συκοφαντούν τα πάντα, ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ…”

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!