Uncategorized

Χρόνια πολλά “πιστολέρο”

Σαν σήμερα το 1988 γενιέται ένα αγόρι που λίγα χρόνια αργότερα θα βγάλει τα… πιστόλια του και θα πυροβολεί αδιάκοπα στα αντίπαλα δίχτυα, με μεγαλύτερο θύμα του τον πελάτη Παναθηναϊκό!

Ο “Μητρο-γκόλ” αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό το 2007 σε ηλικία 19 χρονών προερχόμενος από τη γερμανική Borussia Mönchengladbach, και λύτρωσε τον Ολυμπιακό πετυχαίνοντας γκολ στο 90 του αγώνα που χάρισε το Πρωτάθλημα στον Θρύλο το 2008 με αντίπαλο την Α.Ε.Λ.

Στη συνέχεια δόθηκε δανεικός σε Πανιώνιο και Ατρόμητο, όπου εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του, με τον Μητρογλου να επιστρέφει στο λιμάνι του και να συνεχίζει τις εντυπωσιακές του εμφανίσεις και αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη μεταγραφή του έναντι του μυθικού ποσού των €15.200.000 στην αγγλική Fulham το Δεκέμβριο του 13.

Τη σεζόν 2014-15 θα επιστρέψει και πάλι στο λιμάνι ως δανεικός και την επόμενη χρονιά θα αποχωρήσει και πάλι για να ακολουθήσει σπουδαία καριέρα στην πορτογαλική Benfica.

Στον Ολυμπιακό ο πιστολέρο κατέκτησε 6 Πρωταθλήματα, 4 Κύπελλα και 1 Super Cup Ελλάδας ενώ φυσικά οι δρόμοι του με το λιμάνι της καρδιάς του δύσκολα θα χωρίζουν για πάντα!

Δείτε ένα βίντεο με όλα τα γκιλ του Κώστα Μήτρογλου με τον Ολυμπιακό:

Ευχαριστούμε για την πολύτιμη βοήθεια τον legend_stories7

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!