Uncategorized

Δεν τα κατάφερε στην Τουρκία

Δεν κατάφερε ο Ολυμπιακός να κερδίσει μέσα στην έδρα της Ανατντολού Εφές και ηττήθηκε με 77-69 από την Τουρκική ομάδα.
Στην πρώτη περίοδο ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά στο ματς και προηγήθηκε με 10-2 και μετά με 15-9 αλλά από εκεί και πέρα οι Τουρκοι αντεπιτέθηκαν και προσπάθησαν να επιβάλουν τον ρυθμό τους και τα κατάφεραν καθώς προηγήθηκαν εν τέλει με 22-15 πέρνοντας σοβαρό προβάδισμα που έμελλε να παίξει σημαντικό ρόλο στη συνέχεια του αγώνα καθώς έτσι έκλεισε η πρώτη περίοδος.

Παρόλα αυτά ο Ολυμπιακός δεν παράτησε ποτέ το παιχνίδι και άρχισε σιγά σιγά να μειώνει την όποια διαφορά προσπάθησαν οι Τούρκοι να πάρουν και με ένα επι μέρους σκορ 21-21 στην δεύτερη περίοδο ήρθε το σκορ ημιχρόνου με την Ανατολού να προηγείται με 7 και να κλείνει το σκορ 43-36, με τον Έρικ Γκριν να έχει ενοχλήσεις στον δικέφαλο και να μην συνεχίζει στο β ημίχρονο.

Σε δεύτερο λοιπόν ημίχρονο οι ομάδες συνέχισαν με τον ίδιο ρυθμό με τους Τούρκους να μην χάνουν στιγμή το προβάδισμα και να αυξάνουν εστω για έναν πόντο τη διαφορά στους 8 κάτι που έμεινε τελικά έως το τέλος και έτσι διαμορφώθηκε το τελικό 77-69.

Πρώτος σκόρερ ο Πρίντεζης με 16 πόντους ακολούθησε ο Σπανούλης με 11 και οι υπόλοιποι είχαν μονοψήφιο αριθμό.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!