Uncategorized

Όταν ο Αλεξανδρής έπεφτε…για ψαλιδάκι αλλά οι τερματοφύλακες δεν τα έπιαναν…

Μερικές φορές κάποιοι βλέπουν το δέντρο και στην κυριολεξία ψάνουν το δάσος… Η συνέντευξη που έδωσε ο Αλέκος Αλεξανδρής είχε πολλά θέματα προς συζήτηση αλλά οι… αντικειμενικοί Έλληνες δημοσιογράφοι ασχολήθηκαν μόνο με το κομμάτι που τους άρεσε….
Κανείς δεν μίλησε για τις πολλές Ριζούπολες που έπαιξε ο Ολυμπιακός όλα αυτά τα χρόνια. Ίσως οι… “Ευρωπαϊκοί” καφέδες που είχε πει κάποτε ο Τάκης Λεμονής και οι φτυσιές που έτρωγαν στη Λεωφόρο και τα υπενθύμισε ο Αλέκος να μην τα δείτε πουθενά καθώς έτσι τους χαλάει η καραμελίτσα για τα… “καημένα” παιδιά της Ριζούπολης… Όταν ο Αλεξανδρής είπε για την κατάσταση που επικρατούσε στο Γεντί Κουλέ σε κάθε πλάγιο άουτ κανένας δεν το ανέφερε.. Γιατί; Γιατί απλά όλοι ήξεραν το πως αντιμετώπιζαν τον Ολυμπιακό στην Κρήτη…
Ίσως οι… περήφανοι ΑΕΚτζήδες να είναι πιο περήφανοι για τα όσα έκαναν όταν ΑΥΤΟΙ έπεφταν κάτω στη Νέα Φιλαδέλφεια.. Γιατί είναι διαφορετικό να είσαι ΑΕΚ… Ίσως να είναι πιο περήφανοι όταν την τριετία στις αρχές του 90 που πήραν τα πρωταθλήματα ο Μπάγιεβιτς είχε κάνει την παρακάτω δήλωση:

Εντάξει είμαστε; Εντάξει είμαστε… Άραγε πόσο περήφανοι πρέπει να νιώθουν για τον “τελικό” πρωταθλήματος μέσα στο ΟΑΚΑ το 2002 με τον Ολυμπιακό; Δεν τα θυμούνται αυτά… Σε έναν αγώνα που η ΑΕΚ με δυο αποτελέσματα έπαιρνε πρωτάθλημα, κάποιοι προηγήθηκαν με πέναλτι ΦΑΝΤΑΣΜΑ από τον… κορυφαίο τότε Βασάρα αλλά τα δύο γκολάκια που τους κάρφωσε ο Αλέκος ακόμα πονάνε! Και πρωτάθλημα ξανά στον Πειραιά.. Ο Αλέκος τότε… έπεσε ανάποδα για ψαλιδάκι αλλά ο Χιώτης και ο κάθε Χιώτης δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα απλά χτύπαγαν με τον Φερούζεμ… Ήθελαν και πρωτάθλημα πανάθεμά τους.. Δείτε στο παρακάτω βίντεο το πένελτι πέναλτι που πήρε η ΑΕΚ σε εκείνο το ματς αλλά και τα όργια του Αλέκου σε εκείνον τον αγώνα και θα καταλάβετε για το λόγο που… σκούζουν σήμερα:

Εντάξει είμαστε και τώρα… Εντάξει είμαστε όσον αφορά τους όποιους Παναθηναϊκούς μιλάνε για… πέναλτι, μην πάμε μακριά, δείτε απλά και μόνο την φετινή σεζόν το ποιός έχει πάρει τα πιο πολλά πέναλτι, το κατα πόσο αυτά τα πέναλτι είναι καθαρά και φυσικά ΔΕΙΤΕ την βαθμολογική θέση παρά το τόσο σπρώξιμο! Και επειδή ο Αλέκος ανήκει σε μια πιο παλιά γενιά, δείτε το παρακάτω βίντεο με τα πέναλτι μιας.. τέτοιας παρόμοιας εποχής με του Αλέκου που ο ΠΑΟ είχε…. “ομαδάρα” και όλοι ήταν περήφανοι!

Εντάξει είμαστε και τώρα; Εντάξει είμαστε!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!