Uncategorized

Ήρθαν, τον θαύμασαν, έχασαν και… έφυγαν!

Ο Ολυμπιακός έφυγε για μια ακόμη φορά νικητής από το ΟΑΚΑ με 63-70 και πέτυχε την 26η σερί νίκη απέναντι στους κίτρινους!

Η ΑΕΚ είχε ένα σχετικά καλό ξεκίνημα και κράτησε τον Ολυμπιακό πίσω στο σκορ ούτε λίγο ούτε πολύ για 19.5 λεπτά και αυτό συνέβει διότι οι Πρίντεζης και Σπανούλης τελείωσαν το πρώτο ημίχρονο με συνολικά… 1 πόντο, αυτόν του Γιώργου.
Οι ομάδες μπήκαν στα αποδυτήρια με την ομάδα του δικεφάλου να έχει βραχεία κεφαλί με 37-35 αλλά το δεύτερο ημίχρονο ήταν αλλιώς.
Ο Θρύλος έκανε μια πολύ καλή τρίτη περίοδο και πήρε ένα προβάδισμα χωρίς να το χάσει ποτέ! Έτσι οι πρωταθλητές Ελλάδος έφυγαν νικητές και από την τελευταία σχετικά δύσκολη έδρα και όλα δείχνουν ότι το πλεονέκτημα δεν θα χαθεί!
Ο Θρύλος βλέπει τώρα το επόμενο ματς με Γαλατάσαράι στο ΣΕΦ για την Euroleague και φυσικά μετά ακολουθεί ο αγώνας με τα Τρίκαλα.
Mvp του αγώνα ο Ματ Λοτζέσκι.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!