Uncategorized

Κλήθηκαν στην Εθνική Ανδρών οι Μανθάτης, Ανδρούτος

Οι εμφανίσεις τους φέτος είναι τέτοιες πιυ δεν άφησαν κανένα περιθώριο στον Ομοσπονδιακό προπονητή κύριο Σκίμπε να μην τους καλέσει για τον προσεχή καηοριστικό αγώνα με το Βέλγιο για τα προκριματικά του Μουντιάλ της Ρωσίας.

Έτσι λοιπόν οι Μανθάτης και Ανδρούτσος κλήθηκαν στην αποστολή που θα ταξιδεύσει στις 23/3 για τις Βρυξέλες ενοψει του αγώνα στις 25 Μαρτίου με το Βέλγιο.
Φυσικά μαζί τους θα είναι και οι ερυθρόλευκοι Στέφανος Καπίνο και Κώστας Φορτούνης ενώ στην αποστολή θα είναι συνολικά 11 ποδοσφαιριστές που φόρεσαν ή φορούν την ερυθρόλευκη!

Συγκεκριμένα η αποστολή: Παναγιώτης Γλύκος, Στέφανος Καπίνο, Δημήτρης Κυριακίδης, Βασίλης Τοροσίδης, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Κώστας Μανωλάς, Μάριος Οικονόμου, Γιώργος Τζαβέλας, Κώστας Σταφυλίδης, Παναγιώτης Ταχτσίδης, Ανδρέας Σάμαρης, Γιάννης Μανιάτης, Αλέξανδρος Τζιόλης, Κάρλος Ζέκα, Μανώλης Σιώπης, Θανάσης Ανδρούτσος, Κώστας Φορτούνης, Πέτρος Μάνταλος, Δημήτρης Διαμαντάκος, Κώστας Μήτρογλου, Απόστολος Βέλλιος, Γιάννης Γιαννιώτας, Γιώργος Μανθάτης, Τάσος Μπακασέτας

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!