Uncategorized

Αλλαγή όχι μόνο προπονητή αλλά και ψυχολογίας

Ο Πάολο Μπέντο πριν από λίγο είναι και επίσημα παρελθόν από τον Ολυμπιακό. Η αλλαγή αυτή στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού δεν είναι μόνο μια αλλαγή προσώπων αλλά και μια αλλαγή ψυχολογίας στην ομάδα του Πειραιά.

Ο Ολυμπιακός ναι μεν είναι μέσα στους στόχους του αλλά η εικόνα του μέσα στο χορτάρι έδειχνε ότι όσο εύκολα είσαι μέσα στους τρεις στόχους σου τόσο εύκολα μπορείς και να τους χάσεις. Μια ομάδα που κινδύνευσε να μείνει εκτός από τον Ατρόμητο με την ισοπαλία στο Καραϊσκάκης , μια ομάδα που έφερε ισοπαλία με την Οσμάνλισπορ μέσα στο κάστρο του και μια ομάδα που μετρά τρεις σερί ήττες στο πρωτάθλημα (κάτι που είχε να γίνει από το 1996) έπρεπε κάτι να αλλάξει. Όλα αυτά είχαν δημιουργήσει ένα κλίμα αμφιβολίας με έναν Ολυμπιακό  που δεν ξέρεις αν θα ρίξει τρία ή αν θα χάσει με κατεβασμένα χέρια καθώς πήγε μέσα στην Τουρκία και έριξε τρία, κέρδισε όλους τους μεγάλους αντιπάλους του μέσα στο ναό μας και προκρίθηκε εν τέλη από τον Ατρόμητο. Παρόλα αυτά τον τελευταίο καιρό ο Ολυμπιακός είχε μια μίνη κρίση και σε ένα τέτοιο σημείο λοιπόν, τόσο κρίσιμο ο Ολυμπιακός κάνει μια αλλαγή προπονητή που συνάμα θα είναι και μια αλλαγή ψυχολογίας. Υπάρχει ακόμα ένα παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα και δύο ή τρία ( δύο ημιτελικοί και ένας τελικός αν προκριθούμε ) με μία εκ των ΠΑΟ, ΠΑΟΚ ή ΑΕΚ για το κύπελλο οπότε κάτι τέτοιο έδειχνε ότι η ομάδα μπορεί να αλλάξει τα πάντα στην ψυχολογία της κερδίζοντάς τα. 
Πλέον ο Ολυμπιακός πηγαίνει στον αγώνα με την Μπεσίκτας με υπηρεσιακό τον κύριο Βούζα που γνωρίζει πολύ καλά τον Ολυμπιακό όσο λίγοι, έχοντας δίπλα του τον Αριέλ Ιμπαγάσα τον Τάσο Πάντο, τον Αλέκο Ράντο και τον Χρήστο Μουρίκη. Το τι θα γίνει μέχρι το τέλος της σεζόν είναι λίγο δύσκολο να γνωρίζουμε και γι αυτό κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι ώστε η ομάδα μας να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνετε! 
Όλοι δίπλα λοιπόν στην ομάδα μας ο καθένας από τον τομέα που του αναλογεί

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!