Uncategorized

Τέλος στο Ευρωπαϊκό ταξίδι του Θρύλου

Tο ευρωπαϊκό ταξίδι του Ολυμπιακού κάπου εδώ έφτασε στο τέλος του καθώς οι πρωταθλητές Ελλάδος ηττήθηκαν με 4-1 από την Μπεσίκτας στην Τουρκία.

Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε όσο χειρότερα γινόταν για τον Ολυμπιακό καθώς μόλις στο 10′ οι Τούρκοι προηγήθηκαν με το γκολ του Αμπουμπακάρ όταν υπήρχε σύγχηση στην άμυνα των Πειραιωτών με τον Λεάλι νωρίτερα να μην κάνει έξοδο να ξαθαρίσει την φάση. Το αρχικό σοκ είχε και συνέχεια καθώς  12 λεπτά μετά η Μπεσίκτας έκανε δύο τα τέρματά της με τον Μπάμπελ ύστερα από ωραία ενέργεια του Κουαρέσμα. Οι Τούρκοι έλεγχαν το παιχνίδι όμως ο Ελιουνούσι πέτυχε ένα τρομερό γκολ και μείωσε σε 2-1 και η ψυχολογία έδειχνε να αλλάζει. Ακόμα περισσότερο όμως άλλαξε όταν στο 39′ ο Αμπουμπακάρ χτύπησε εκτός φάσης τον Παναγιώτη Ρέτσο και αποβλήθηκε αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες.

Στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός έπεσε στην παγίδα της Μπεσίκτας που παρόλο το αριθμητικό μειονέκτημα της έριξε την ταχύτητα του αγώνα, ο Ολυμπιακός ανέβηκε να πιέσει και στο 75′ ο Μπάμπελ κατάφερε να πετύχει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και τρίτο της ομάδας του βάζοντας τέλος στα όποια όνειρα του Θρύλου για πρόκριση. Σαν να μην έφτανε αυτό οι Τούρκοι έκαναν τέσσερα τα τέρματά τους με τον Τοσούν στο 84′ δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην Τουρκική ομάδα.

Πλέον ο Ολυμπιακός πρέπει να βρει την απαιτούμενη ψυχολογία καθώς ακολουθεί για το πρωτάθλημα το σπουδαίο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!