Uncategorized

“Κάνω σαν μικρό παιδί όταν κερδίζει ο Ολυμπιακός”

Συνέντευξη στη Live Sport παραχώρησε ο Κέβιν Μιραλλάς που θα βρεθεί αντίπαλος της εθνικής μας ομάδας το Σάββατο και ρωτήθηκε για τον Ολυμπιακό.

Αρχικά είπε:

«Φυσικά, παρακολουθώ παιχνίδια και ενημερώνομαι για τον Ολυμπιακό. Πέρασα δύο πολύ όμορφες σεζόν εκεί και δεν θα ξεχάσω τα όσα έζησα. Κάνω σαν μικρό παιδί όταν κερδίζει η ομάδα και λυπάμαι εξίσου πολύ όταν χάνει. Μου λείπει ο Ολυμπιακός, όπως μου λείπει και η Ελλάδα. Ταξιδεύω κάθε καλοκαίρι στην Αθήνα μαζί με την οικογένειά μου, αλλά φέτος θα δούμε αν θα τα καταφέρουμε. Όσο για τον Ολυμπιακό, νομίζω ότι φέτος δυσκολεύεται λιγάκι σε ορισμένους αγώνες, σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές. Όμως είμαι σίγουρος ότι θα βρει τον δρόμο του, γιατί είναι πολύ μεγάλη ομάδα».

Ενώ ρωτήθηκε και για το γεγονός ότι:

 “Από εκείνη την ομάδα, της σεζόν 2011-12, δεν υπάρχει κάποιος παίκτης που να έχει παραμείνει μέχρι σήμερα στο ρόστερ του Ολυμπιακού. Το Σάββατο όμως θα τεθείς αντιμέτωπος με τους πρώην συμπαίκτες σου, Βασίλη Τοροσίδη και Γιάννη Μανιάτη. Ποια είναι ή άποψή σου για το παιχνίδι;”

Και απάντησε:

«Πιστεύω ότι ο αγώνας δεν θα είναι καθόλου εύκολος για εμάς, όπως φυσικά και για εσάς. Η Ελλάδα διαθέτει ένα δυνατό, δεμένο και συγκροτημένο σύνολο, είναι μια καλά οργανωμένη ομάδα και είναι πάντα επικίνδυνη για τον αντίπαλο».

Ενώ για τους πιο επικίνδυνους Έλληνες παίκτες είπε:

«Σίγουρα τον Κώστα Μήτρογλου. Πιστεύω ότι είναι ο πιο επικίνδυνος αυτή τη στιγμή. Έχει κάνει εξαιρετικά παιχνίδια με την Μπενφίκα και είναι πάντα εκεί που πρέπει για το γκολ. Υπάρχουν όμως κι άλλοι που χρειάζονται προσοχή, θα κοιτάξουμε να ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή μας και θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε στη νίκη, μπροστά στον κόσμο μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!