Uncategorized

Με ένα όνειρο τρελό…

Ο Θρύλος πριν από λίγο προσγειώθηκε στην Τουρκία ενόψει του αυριανού καθοριστικού αγώνα με την Μπεσίκτας που θα καθορίσει ποια από τις δύο ομάδες θα προκριθεί στις “8” καλύτερες του Europa League.

To λάθος του Λεάλι ήταν αυτό που έκρινε ουσιαστικά το αποτέλεσμα στο Γεώργιος Καραϊσκάκης όμως τα όνειρα δεν σταματάνε εκεί. Ο Ολυμπιακός καλείται να βρει το γκολ αύριο που θα του δώσει άλλον αέρα στον αγώνα. Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ δείχνει να είναι ο επιθετικός που μπορεί να πάρει στις πλάτες του την ομάδα καθώς τα καθοριστικά γκολ που έχει πετύχει μέχρι στιγμής σε τόσο πολύ μικρό χρονικό διάστημα έχουν αυξήσει τις απαιτήσεις του κόσμου στο πρόσωπό του. Άλλωστε ο Όσκαρ Κανρντόσο δεν ταξίδευσε στη γείτονα χώρα καιγι αυτό η επιθετική λύση ακούει μόνο στο όνομα του Καρίμ.

Από την άλλη ο κύριος Βούζας δείχνει να έχει εμπιστοσύνη σε ποδοσφαιριστές που μέχρι τώρα δεν χρησιμοποιούσε ο Πάολο Μπέντο όπως ο Εστεμπάν Καμπιάσο και δεν αποκλείεται να τον δούμε να αγωνίζεται σε τρίτο σερί ματς βασικός με προπονητή τον Ελληνα. Τα όνειρτα φυσικά για μια τέτοια πρόκριση δεν είναι απαγορευτικά καθώς ο Ολυμπιακός έχει αποδείξει ότι είναι ικανός για τα πάντα! Ποιος πίστευε ότι μέσα (και πάλι) στην Τουρκία θα έπαιρνε νίκη πρόκριση και μάλιστα με 3 γκολ απέναντι στην Οσμανλιπσόρ. Υπομονή λοιπόν και με την απαιτούμενη πίστη όλα μπορούν να συμβούν. Η Μπεσίοκτας είναι το φαβορί αλλά ο Θρύλος έχει εξίσου την εμπειρία σε τέτοιο επίπεδο αγώνων καθώς επί εποχής Μαρινάκη πάντα η ομάδα δίνει το παρόν σε Ευρωπαϊκούς αγώνες μετά τα Χριστούγεννα, με τις πιο πολλές ελληνικές ομάδες; να μας αποχαιρετούν σχεδόν από το καλοκαίρι!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!