Uncategorized

Κέρδισε όπως στην… Πόλη του

Σπουδαία νίκη ο Ολυμπιακός μέσα στην Kombank Arena νίκησε τον Ερυθρό Αστρρα στην παράταση με κόλπο αλλά… Κωνσταντινούπολη!
Ο Ολυμπιακός στο πρώτο ημίχρονο ήταν υπερβολικά καλός! Σωστές άμυνες (όπως και ο Ερυθρός Αστέρας) δεν επέτρεψαν στις δύο ομάδες να οδηγήσουν ψηλά το σκορ αλλά ο Ολυμπιακός έχτιζε συνεχώς μια διαφορά. Αποτέλεσμα αυτής της διαφοράς ήταν να τελειώσει το πρώτο ημίχρονο με τον Ολυμπιακό στο συν 13 και συγκεκριμένα με 17-30, που θα μπορούσε να είναι επιμέρους σκορ μια περιόδου παρόλα αυτά ήταν το σκορ του ημιχρόνου.
Ο Ερυθρός Αστέρας έδειχνε να αιφνιδιάζεται από τον Ολυμπιακό και δεν μπορούσε εύκολα να αντιδράσει παρόλα αυτά βρήκε το σθένος και μείωσε τη διαφορά στους 4 στην αρχή της τρίτης περιόδου. Ο Ολυμπιακός ξαναπήρε τη διαφορά των δέκα πόντων αλλά λίγο πριν βγει η καθοριστική τρίτη περίοδος ο Αστέρας έκανε το come back και βρέθηκε στο συν 1 καθώς σκόραρε 26 ολόκληρους πόντους ενώ οι Πειραιώτες μόλις 12 για να κλείσει λοιπόν το τρίτο δεκάλεπτο με 43-42 υπερ των Σέρβων.
Στην τέταρτη περίοδο ο Ερυθρός Αστέρας συνέχισε την καλή του κατάσταση έξω από τη γρμή των τριών πόντων αλλά ο Ολυμπιακός είχε ανέλπιστα καλό τον Δημήτρη Αγραβάνη που πήρε τον Ολυμπιακό από το χέρι με δύο τρίποντα και ένα έμμεσο βοηθώντας πολύ τους Πειραιώτες. Ο Αστέρας λίγα δευτερόλεπτα πριν το τέλος πέτυχε τρίποντο καινπήρρ το προβάδισμα αλλά ο Πρίντεζης ισοφάρισε με τον ίδιο τρόπο σε 58-58 που έμελλε να είναι το τελικό σκορ οδηγόντας τοματς στην παράταση!
Στη παράταση ο Ολυμπιακόςκαι ο Ερυθρός Αστέρας πήγαιναν χέρι χέρι μέχρι το 64-64. Εκεί έκανε μια εκπληκτική άμυνα ο Ιωάννης Παπαπέτρου όπου με την βοήθεια της τεχνολογίας η μπάλα δόθηκε στον Ολυμπιακό για την τελευταία επίθεση και ο Ολυμπιακός με το πεταχτάρι του Πρίντεζη 0.2 δευτερα πριν το φινάλε πήρε μια τεράστια νίκη!

Μπράβο Θρύλε

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!