Uncategorized

“Υπομονή οι αντίπαλοί μας για πρωτάθλημα άλλα 13-14 χρόνια”

Μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΣ ο πρόεδρος Βαγγέλης Μαρινάκης έκανε δηλώσεις συνιστώντας υπομονή στους αντιπάλους για πρωτάθλημα άλλα… 13  με 14 χρόνια.

Συγκεκριμένα είπε:

«Είμαστε πολύ περήφανοι που κερδίζουμε το 44ο πρωτάθλημα, το 7ο συνεχόμενο. Δώσαμε πολλές απαντήσεις και ένα είναι το σίγουρο: Ο Ολυμπιακός τα τελευταία 7 χρόνια είναι με διαφορά η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και η καλύτερη ελληνική ομάδα στην Ευρώπη. Παρόλο που φέτος μας έβαλαν πάρα πολλά εμπόδια στο να πάρουμε αυτό το πρωτάθλημα, εμείς είμαστε και περήφανοι και αρκετά δυνατοί. Να ξέρετε και θα το μάθετε στις επόμενες 15 ημέρες, ο Ολυμπιακός θα δυναμώσει και θα ενισχυθεί πολύ περισσότερο και γρήγορα κιόλας, γιατί ξεκινάμε και γρήγορα. Έχω δώσει μία υπόσχεση για 20 πρωταθλήματα, οπότε οι αντίπαλοί μας ας έχουν υπομονή 13-14 χρόνια. Εγώ εδώ θα είμαι, δεν πάω πουθενά, εδώ είναι το σπίτι μου, εδώ είναι η πόλη που γεννήθηκα, μεγάλωσα, δουλεύω εδώ, τη βοηθάω όσο μπορώ. Οι νοικοκύρηδες δεν θα φύγουν από το σπίτι τους.

Επίσης, όσοι έχουν αναλάβει αυτή την εργολαβία εναντίον του Ολυμπιακού, είτε είναι υπουργοί, είτε είναι βουλευτές, είτε είναι αστυνομικοί, είτε είναι επιχειρηματίες, είτε είναι λιμενικοί, είτε είναι οτιδήποτε, να χτυπάνε εμένα μόνο, να αφήνουν τον Ολυμπιακό να παίρνει τα πρωταθλήματα. Δεν έχω να πω κάτι άλλο. Θα τα ακούσετε όλα αναλυτικά τις επόμενες 15 μέρες για το τι θα κάνουμε και πώς θα δυναμώσει αυτός ο μεγάλος σύλλογος. Σας ευχαριστώ, σας εύχομαι να έχετε υγεία και να είστε γεροί. Ζήτω ο Θρύλος», δήλωσε ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!