Uncategorized

Πρώτο πέναλτι από το 2015 στο Καραϊσκάκης!

Και όμως είναι αλήθεια! Ο Ολυμπιακός, η πιο επιθετικογενής ομάδα είχε να ρίξει πέναλτι από την άσπρη βούλα 16.5 ολόκληρους μήνες στο Γεώργιος Καραϊσκάκης!

Το τελευταίο πέναλτι που είχε εκτελέσει ο Ολυμπιακός εντός έδρας ήταν τον Δεκέμβριο του 2015 σε αγώνα Ολυμπιακού – Παναιτωλικού με τον Τσόρι Ντομίνγκεζ μάλξστα τότε να μην ευστοχεί!

Από τότε ο Ολυμπιακός είτε αγωνίστηκε σε πρωτάθλημα είτε σε κύπελλο…πέναλτι δεν είδε! Υπέρ του, γιατί κατά του είδε! Και φανταστείτε ότι μιλάμε και για δύο διοργανώσεις μάλιστα που έπαιξε σε όλα τα παιχνίδια καθώς και πέρυσι όπως και φέτος αγωνίστηκε εντός έδρας μέχρι τα ημιτελικά, παίζοντας δηλαδή όσους αγώνες υποχρεούται να παίξει μια ομάδα.

Έχουμε και λέμε λοιπόν ότι ο Ολυμπιακός μέσα σε διάστημα 15 μηνών τόσο εκτός όσο και εντός έδρας έχει… δύο κερδισμένα πέναλτι. Για την σεζόν 2016-17 το πρώτο του κερδισμένο πέναλτι εντός έδρας ήρθε… την τελευταία αγωνιστική με ουκ ολίγες περιπτώσεις να του έχουν κλείσει τα μάτια σε άλλα πέναλτι! Στο δε κύπελλο για τη σεζόν 2016-17 πέναλτι… γιοκ!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!