Uncategorized

Χρόνια πολλά Ματ!



Σαν σήμερα 14/4/1986: Γεννιέται ο Άγγλος ποδοσφαιριστής Matt Derbyshire. Ο αγαπημένος “Άγγλος Εραστής” της ερυθρόλευκης κερκίδας αποκτήθηκε αρχικά από τον Ολυμπιακό τον Ιανουαρίου του 2009 ως δανεικός από τη Blackburn Rovers και κατόρθωσε να μπει στις καρδιές των φίλων των ερυθρολεύκων όταν τραυματίας και ματωμένος σκόραρε στον αλησμόνητο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στην Α.Ε.Κ. στις καθυστερήσεις, οδηγώντας τον αγώνα στην παράταση.


 Την επόμενη σαιζόν θα αποκτηθεί με μεταγραφή και θα αφήσει ακόμα μια φορά το στίγμα του στο Ο.Α.Κ.Α., όταν θα σκοράρει και θα αναβάλει τη φιέστα του Παναθηναϊκού, αφήνοντας… “άγαλμα” 70.000 φίλους του τριφυλλιού. Ο Matt παρόλα αυτά θα αποχωρήσει την επόμενη σαιζόν από το λιμάνι, έχοντας κατακτήσει 1 Πρωτάθλημα και 1 Κύπελλο Ελλάδας και κυρίως έχοντας προλάβει να αγαπηθεί όσο λίγοι σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.


Χρόνια πολλά Ματ!

By instagram page:legend_stories7

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!