Uncategorized

Η ρετσινιά της Γ εθνικής δεν εφυγε ποτέ από πάνω τους τελικά

Και τι δεν ζήσαμε αυτές τις δύο βδομάδες με την ΑΕΚ. Και τι δεν ζούμε από τότε που έπεσε στη Γ Εθνική και ξαναγύρισε… Τα έχουμε δει όλα αυτές τις δύο σεζόν.

Για το πρωτάθλημα στο Καραϊσκάκης λοιπόν ηρθαν δύο φορές και έφυγαν συνολικά με 7-0 σκορ.. 4-0 πέρυσι και 3-0 φέτος… Στο δε ΟΑΚΑ κέρδισαν με.. 1-0 σε παιχνίδια που η εξυγίανση και το καλτόμετρο βάρεσαν κόκκινο! Πέρυσι έκαναν τα πάντα να μας κερδίσουν, από το να μείνουμε με 9 (!!!) παίκτες μέχρι να τους χαριστεί το γκολ με πέναλτι! Φέτος… έπαιξαν πιο… τίμια και μας άφησαν με 10! Πέρυσι στον τελικό πέρασε 1.5 μήνας αγωνιστικής απραξείας για τον Ολυμπιακό για να…ορίσουν τον τελικό ενώ αυτοί έπαιζαν σε φουλ ρυθμό play-ωχ ενώ φέτος για το κύπελλο στο Καραϊσκάκης έβαλαν … γκολάρα με γκολ κοντρόλ με το χέρι! ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ.

Και φτάσαμε στον χθεσινό αγώνα! Η Κούλα θα έπρεπε να παίζει με 10 παίκτες από το 25′ όταν και ο Βράνιες πάτησε τον πεσμένο Μάριν! Ο…. κορυφαίος Σιδηρόπουλος έδωσε… κίτρινη. Και ρωτάω: όταν δίνεις κίτρινη σε μια τέτοια φάση, σημαίνει ότι είδες το πάτημα! Από που προκύπτει η κίτρινη ρε… κορυφαίε;;;; θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέραμε. Ο Ολυμπιακός σκοράρει στο 82′ με κόντρα διαιτησία, ο Καρντόσο στο 90′ βρίσκει… δοκάρι και οι καρδούλες τους επιστρέφουν στη θέση τους.. Απλά αλλάζουν.. κάλτσες! Η ΑΕΚ από την ώρα που μπήκε το γκολ μέχρι και την λήξη έκανε ΜΟΝΟ καθυστερήσεις! Έπεφταν και δεν σηκωνόντουσαν! Μαθημένοι από τα χρόνια με Δέλλα κτλ… Πέσε κάτω ΑΕΚαρα!!!! Μέχρι και κόκκινη για καθυστέρηση πήραν! Αν είναι δυνατόν! Ο Ανέστης προτίμησε να πάρει κόκκινη κάρτα και να χάσει τον τελικό, μόνο και μόνο για να κάνει καθυστερήσεις και να αποκλείσουν τον Ολυμπιακό! Μιλάμε για τέτοια νοοτροπία! Και δεν τελειώσαμε εκεί! Όταν ο αγώνας έληξε οι παίκτες της Κούλας έκαναν… “όλε” με τον κόσμο!!!!!!

Ερώτηση νούμερο δύο: Αν χάναμε μέσα στο Καραϊσκάκης από την κάθε ελληνική ομάδα και περνάγαμε με τέτοιο τρόπο τελικό, θα κάναμε…. “όλε”; Θεέ μου τι ζούμε! Και πάμε στο… Γ ημίχρονο! Όχι Γ εθνική, Γ ημίχρονο είπα. Εμείς δεν ξέεουμε από ερασιτεχνικές κατηγορίες! Άραγε δεν μπορείτε να χαρείτε ούτε την πρόκριση στον τελικό; Κάποιοι τα έβαλαν με τον Μάριν τον Καπίνο και τους υπόλοιπους.. Κάποιοι με τον Καραπαπά και τον Θεοδωρίδη! Ρε κάνει δηλώσεις ο Σάββας Θεοδωρίδης και πας και κάνεις το δικό σου σόου; Πόσο πονεμένοι, άτιτλοι και με νοοτροπία Γ Εθνικής είστε; Και μην ξεχνάτε… Τώρα που θα πάτε στον τελικό, αν χάσετε να κάνετε… “όλε” γιατί φτάσατε μέχρι εδώ… Καλά play off…

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!