Uncategorized

Παράπονα Χιμένεθ για την αποβολή Ανέστη- Ξέχασε μαλλον την κόκκινη του Βράνιες

Ο Μανόλο Χιμένεθ έδειξε για μια ακόμη φορά για πιο λόγο είναι προπονητής σε νεοφώτιστη ομάδα Α εθνικής.

Ο κόουτς της ΑΕΚ τα άκουσον άκουσον τα έβαλε με τον… Σιδηρόπουλο σήμερα για την αποβολή του Ανέστη λέγοντας ότι αυτοί είναι νέοι κανόνες που γίνονται στην Ελλάδα με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Μάλλον σε αυτούς τους νέους κανόνες θα ξέχασε να συμπληρώσει την απευθείας κόκκινη του Βράνιες που έγινε…. κίτρινη για την ΑΕΚ καθώς θα ξέχασε και για τον νέο κανόνα που ισχύει για την ΑΕΚ, το κοντρόλ με το χέρι! Επιλεκτικός όπως πάντα ο προπονητής της 6αρας του 2011.

Συγκεκριμένα μετά το τέλος τπυ αγώνα σήμερα με τον ΠΑΣ (1-1) είπε:

“Νομίζω πως στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε καλά. Στο δεύτερο ημίχρονο, έτσι όπως παίξαμε, θα μπορούσαμε να κερδίσουμε. Υπάρχει ένας κανόνας στην Ελλάδα, πως όταν ο τερματοφύλακας καθυστερήσει να εκτελέσει το ελεύθερο τον αποβάλλουν οι διαιτητές. Νόμιζα πως είναι νέος κανόνας γιατί συνέβη σε εμάς κόντρα στον Ολυμπιακό, αλλά δεν συνέβαινε παλαιότερα. Θεωρώ πως η ομάδα έπαιξε καλύτερα όταν αλλάξαμε το σύστημα σε 4-2-3-1”.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!