Uncategorized

Όμορφο ποδόσφαιρο και νίκη μέσα στην Κέρκυρα

Η ομάδα του Ολυμπιακού κέρδισε μέσα στην Κέρκυρα με 0-2 με τα γκολ των Φορτούνη και Μάριν και έκανε το πιο καθοριστικό βήμα για την κατάκτηση του 44ου πρωταθλήματος στην ιστορία του.

Στο πρώτο μέρος ο Ολυμπιακός κυριάρχησε καθόλη την διάρκεια του καθώς είχε την απόλυτη υπεροχή σε όλες τις γραμμές. Η εστία του Ολυμπιακού δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου, αντίθετα ο Ολυμπιακός δημιούργησε πολλές όμορφες στιγμές και κατάφερε με τον Κώστα Φορτούνη στο 20′ να σκοράρει και να δώσει το προβάδισμα στους πρωταθλητές. Οι Πειραιώτες δεν σταμάτησαν εκεί και στο 28′ πάλι ο Φορτούνης παρολίγο να σκοράρει αλλά η μπάλα βρήκε το δοκάρι. Τεράστια φάση χάθηκε και λίγα λεπτά αργότερα με.τον Μάρκο Μάριν αλλά το γκολ δεν ήρθε και κάπως έτσι μπήκαμε στα αποδυτήρια με τον Θρύλο να είναι μπροστά με ένα γκολ.

Στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός συνέχισε να έχει την κυριαρχία του αγώνα και έβγαλε φάσεις κυρίως αυτή τη φορά με μακρινά σουτ από τον Σεμπά αλλά και τον Καρντόσο όμως ο πορτιέρο της Κέρκυρας ήταν σε ετοιμότητα. Η ομάδα των Φαιάκων χτύπησε το καμπανάκι του κινδύνου στον Ολυμπιακό με τον Τουράμ όταν το σουτ που επιχείρησε πέρασε λίγο άουτ. Οι ερυθρόλευκοι τελικά κατάφεραν να βάλουν και δεύτερο γκολ και να κλειδώσουν το ματς με τον Μάρκο Μάριν ύστερα από εξαιρετική ασίστ του Ανσαριφάρντ που είχε περάσει στη θέση του Καρντόσο. Το τελείωμα του Μάριν στη φάση αυτή ήταν απλά… υποδειγματικό. Η Κέρκυρα απάντησε με την κεφαλιά του Νίκιτς αλλά ο Ρομαό έσωσε πάνω στην γραμμή! Ο Τσόρι Ντομίνγκεζ πέρασε στη θέση του Μάριν και έδωσε μια εξαιρετική ασίστ στον Φορτούνη, βγάζοντάς τον τετ-α-τετ αλλά ο πορτιέρο της Κέρκυρας ήταν σε ετοιμότητα και κράτησε το τελικό 0-2.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!