Uncategorized

Αλλάζουν… εκτάκτως την ημερομηνία της συνεδρίασης για τον Σεμπά!

Απίστευτο και όμως αληθινό! Η συνεδρίαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τρίτη (25/4) και όχι την ερχόμενη Πέμπτη (27/4), ως είθισται! Συνήθως οι συνεδριάσεις της Επιτροπής γίνονται κάθε Πέμπτη.

Ας τα πάρουμε λοιπόν απ την αρχή! Την Τετάρτη είχε ασκηθεί δίωξη στον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού , Σεμπά, από τον αναπληρωτή ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, Στέφανο Μπαξεβάνη, οποίος στο βίντεο είδε ότι ο παίκτης του Ολυμπιακού έβαλε τρικλοποδιά στον Αραούχο.

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας είχε ασκήσει δίωξη στον Λέτο και ο παίκτης του Παναθηναϊκού τιμωρήθηκε με δύο αγωνιστικές, μετά τη συνεδρίαση της πειθαρχικής επιτροπής, η οποία έγινε την Πέμπτη 20/4!
Έτσι λοιπόν όπως προείπαμε η Πειθαρχική επιτροπή συνεδριάζει κάθε Πέμπτη κπως έγινε και στην περίπτωση του Λέτο και όμως ΤΩΡΑ θα συνεδριάσει Τρίτη, μια μέρα δηλαδή πριν τον αγώνα με την ΑΕΚ!

Άραγε γιατί κανείς δεν κάλεσε και δεν ασκήθηκε δίωξη στον Μάνταλο για το χτύπημα εκτός φάσης  στον Λέτο στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό; Άραγε γιατί αλλάζει η ημέρα και από Πέμπτη γίνετε Τρίτη;Οέο;

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!