Uncategorized

Την επόμενη εβδομάδα η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ

Ο Ολυμπιακός απολογήθηκε σήμερα στα γραφεία της ΕΠΟ και μεταξύ άλλων ο Γιάννης Βρέντζος μίλησε για όλα όσα έγιναν και τόνισε πως απορεί πώς αυτές οι στιγμές έντασης πήραν τόσο μεγάλη έκταση.
Συγκεκριμένα είπε:  “Ο αγώνας κύλησε σε ομαλά πλαίσια, κανένας από τους αξιωματούχους δεν εξέφρασαν παράπονα και δεν μπορώ να καταλάβω πως έχει δημιουργηθεί μια εικόνα ότι έγιναν φοβερά πράγματα”

Ενώ για τον παρατηρητή είπε:
“Για τον παρατηρητή δεν υπάρχει περίπτωση άνθρωπος του Ολυμπιακού να τον απώθησε ή να τον απείλησε. Υπήρχε ένταση από παράγοντες των ομάδων και οι παράγοντες του Ολυμπιακού του ζητήσαμε να βοηθήσει να μπουν χωρίς πρόβλημα οι παράγοντες της ΑΕΚ στα αποδυτήρια”.

Επίσης η υπεράσπιση του πρωταθλητή Ελλάδας επισήμανε πως η ΑΕΚ δεν έχει κανένα παράπονο από τη φιλοξενία στον συγκεκριμένο αγώνα.

Έτσι λοιπόν την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να βγει η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ για την τιμωρία που θα επιβληθεί στον Ολυμπιακό, για τον ημιτελικό αγώνα του Κυπέλλου με την ΑΕΚ στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”, ενώ η προθεσμία για την κατάθεση των υπομνημάτων είναι μέχρι τη Δευτέρα (24/4) στις 11.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!