Uncategorized

Η νύκτα που… έκλεισαν κάποια μάτια!

Ο Ολυμπιακός πηγαίνει στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας με προπονητή τον Νίκο Αλέφαντο και θέλει τη νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό για να βρεθεί πρώτος στη βαθμολογία.

Οι Πειραιώτες αν και βρίσκονται νωρίς πίσω στο σκορ με… πέναλτι, καταφέρνουν να απαντήσουν με τον Στολτίδη και στο δεύτερο ημίχρονο να περάσουν μπροστά στο σκορ με σκόρερ τον Πέντραγκ Τζόρτζεβιτς που έστειλε τη μπάλα στο παραθυράκι της εστίας του Χαλκιά.

Στο 72′ έγινε η φάση του αγώνα όταν ο Κυργιάκος χτυπά εκτός φάσης με γροθιά τον Τζιοβάνι και ο Βραζιλιάνος απαντά με κλοτσιά! Παρόλα αυτά ο Δούρος και οι βοηθοί του κλείνουν τα μάτια στη φάση αυτή και δίνουν κόκκινη κάρτα μόνο στον παίκτη του Ολυμπιακού!!!!!

Κάπως έτσι λοιπόν ο Παναθηναϊκός αποκτά το αριθμητικό πλεονέκτημα και τα παίζει όλα για όλα και με το γκολ του Γκούμα και την αποβολή ο ΠΑΟ κλέβει την  νίκη απ τον Ολυμπιακό!

Αλλά όπως λέγαμε και τότε… στα 7 το ένα Δούρο! Άλλωστε τα τελευταία 20 χρόνια έχουν πάρει δύο πρωταθλήματα και το ένα ήταν… κάπως έτσι!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!