Uncategorized

Δεν πειράζει! Στη δεύτερη θέση της Ευρώπης τα κορίτσια μας τελικά

Τα κορίτσια μας δυστυχώς δεν κατάφεραν να κερδίσουν μέσα στην Τουρκία και στην έδρα της Μπούρσα και ηττήθηκαν με 3-0 σετ κατακτώντας έτσι τη δεύτερη θέση στην Ευρώπη.

Σε μια πολύ καυτή έδρα λοιπόν οι Τουρκάλες έδειξαν πολύ ψυχομένες και με τη βοήθεια του κόσμου της ξεκίνησε πολύ δυνατά και πήρε πολύ άνετα τα δύο πρώτα σετ χωρίς σχεδόν να χάσει ποτέ το προβάδισμα! Το πρώτο σετ το πήραν οι κοπέλες της Μπούρσα με 25-15 ενώ το δεύτερο με 25-16.

Στο τρίτο οι ερυθρόλευκες ανέβασαν στροφές και κατάφεραν να αντιδράσουν όπως δεν το είχαν κάνει στα πρώτα δύο σετ και πήγαιναν χέρι χέρι μέχρι το τέλος για να επικρατήσει τελικά η Τουρκική ομάδα με 25-23 και να πανηγυρίσει τον Ευρωπαϊκό τίτλο ξανά όπως το 2015.

Τα κορίτσια μας φυσικά άγγιξαν το όνειρο και τις αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την τεράστια προσπάθεια και τη δεύτερη θέση στην Ευρώπη!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!