Uncategorized

Γύρισε σπίτι του και… γύρισε το ματς!

Στην επιστροφή του Τάκη Λεμονή στον πάγκο του Ολυμπιακού, οι Πειραιώτες κατάφεραν να κερδίσουν με 2-1 παρόλο που βρέθηκαν πίσω στο σκορ!

Στο πρώτο ημίχρονο λοιπόν, ο Ολυμπιακός και ο Πλατανιάς είχαν κατά διαστήματα καλά ξεσπάσματα με τους Κρητικούς να ελέγχουν από το 20′ έως το 30′ και να δημιουργούν φάσεις και ο Ολυμπιακός να απαντά από το 30′ και έπειτα, όμως οι Κρητικοί ήταν αυτοί που ευτύχησαν να προηγηθούν όταν ο Πλατανιάς κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Φιγκέιρας όπως υπέδειξε ο βοηθός στον διαιτητή και ο Μανουσάκης από την άσπρη βούλα έκανε το 0-1. Αυτό έμελλε να είναι και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου καθώς δεν έμενε χρόνος για τον Ολυμπιακό να ισοφαρίσει.

Παρόλα αυτά στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους και πριν ολοκληρωθεί καν το πρώτο δεκάλεπτο ο Μάρκο Μάριν έφερε το παιχνίδι στα ίσα μετά από ασίστ του Φορτούνη. Ο Μάριν λίγα λεπτά αργότερα απείλησε με μακρινό σουτ αλλά η μπάλα πέρασε μόλις άουτ! Ο Λεμονής πέρασε τον Μάρτινς στη θέση του Καμπιάσο και σε μία από τις πρώτες του επαφές έδωσε εκπληκτικά στον Φιγκέιρας και αυτός στον Ρομαό πετυχαίνοντας ένα υπέροχο σε δημιουργία γκολ γράφοντας το 2-1 και κάνοντας την αντροπή! Ο Ολυμπιακός δεν σταμάτησε τις επιθέσεις του και είχε δοκάρι με τον Ανσαριφάρντ ενώ και ο Καρντόσο που πέρασε στη θέση του Ιρανού είχε ένα χαμένο τετ-α-τετ αλλά το γκολ δεν ήρθε και παρέμεινε το τελικό 2-1!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!