Uncategorized

Μείωσαν τη σειρά σε 2-1 τα κορίτσια μας

Τα κορίτσια του Ολυμπιακού πέτυχαν μία μεγάλη νίκη απέναντι στις κοπέλες της Βουλιαγμένης και μείωσαν τη σειρά σε 2-1, επομένως την Πέμπτη στο Λαιμό (20:00) θα πάνε να παλέψουν για το 2-2…

Οι ερυθρόλευκες σε αντίθεση με τα προηγούμενα παιχνίδια μπήκαν πιο δυνατά και βρέθηκαν μπροστά στο σκορ μόλις στο πρώτο δεκάλεπτο με 3-0. Η Βουίαγμένη κατόρθωσε να μειώσει στο γκολ αλλά ο Ούμπιακός παρά τα σφαλτσοσυρίγματα της διαιτησίας ιδιαίτερα στην τέταρτη περίοδο πέτυχε τη νίκη που τόσο ήθελε και πάει τώρα για το break!

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 3-2, 1-2, 4-4.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χ. Παυλίδης): Χρ. Διαμαντοπούλου, Ελ. Πλευρίτου, Ελευθεριάδου, Σώρα, Μανωλιουδάκη 1, Αβραμίδου 1, Ασημάκη 2, Μ. Πλευρίτου, Έμολο 4, Β. Πλευρίτου, Μπιανκόνι 3, Λογοθέτη, Σταματοπούλου, Β. Ζοφώλη, Νίνου.

ΝΟΒ (Αλ. Καμμένου): Κούβδου, Τσουκαλά 2, Χυδηριώτη 2, Ο’Ντόνελ, Πρωτοπαπά 1, Ξενάκη 3, Ιφ. Μαυρωτά, Πάτρα, Κούλχαας, Β. Διαμαντοπούλου, Σελετοπούλου, Κοντογιάννη 1, Ν. Ζοφώλη, Κοκκινάκη, Μαστρόκαλου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!