Uncategorized

Η νύκτα που ο Σπανούλης με το 7, το “σήκωσε” μέσα στο ΟΑΚΑ

Πέρασε ακριβώς ένας χρόνος από τη μέρα που ο Βασίλης Σπανούλης πήρε για μια ακόμη φορά την μπάλα στα χέρια του και έριξε το καθοριστικότερο τρίποντο… μέχρι το επόμενο!

Ο Kill Bill έκανε ότι είχε κάνει και στον δεύτερο τελικό απέναντι στον Καλάθη! Τώρα αντίπαλο είχε τον Δημήτρη Διαμαντίδη που με ένα απίστευτο τρίποντο μπροστά στην άμυνα του Διαμαντίδη ο Ολυμπιακός ξέρανε τους πάντες και τα πάντα! Είχε προηγηθεί το καθοριστικό τρίποντο του Μάντζαρη που έστειλε το ματς για δεύτερη φορά στην παράταση. Ο Ολυμπιακός είχε την ψυχολογία του νικητή και έτσι λίγα δευτερόλεπτα πριν το φινάλε ο Βασίλης Σπανούλης σκότωσε τον ΠΑΟ και έστεψε τον Ολυμπιακό για δεύτερη σερί φορά πρωταθλητή Ελλάδος!

Δείτε το βίντεο απέναντι στον Διαμαντίδη που μας χάρισε το πρωτάθλημα και αμέσως από κάτω το βίντεο με αντίπαλο τον Καλάθη που μας είχε χαρίσει την πρώτη νίκη στη σειρά μέσα στο ΟΑΚΑ..

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!