Uncategorized

Τους χάλασε το όνειρο ΚΑΙ φέτος ο Ολυμπιακός

Χτες μία ακόμη χρονιά τελείωσε για τον Ολυμπιακό! Σε μία χρονιά που σίγουρα έγιναν λάθη που δεν πρέπει να επαναληφθούν, ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην κορυφή!

 Ο ένας εκ των δύο εγχώριον τίτλων κατακτήθηκε και μάλιστα με τεράστια άνεση παρά την τελική βαθμολογία που λέει μόλις -6 από τον δεύτερο ΠΑΟΚ.

Ο άλλος τίτλος, το κύπελλο, χάθηκε με πολύ.. εξυγίανση! Το χέρι του Πατίτο ακόμα θα πονάει από το κοντρόλ που έκανε με αυτό, ενώ και ο Χριστοδουλόπουλος στο κερδισμένο κόρνερ που ήρθε το γκολ ακόμα δεν πιστεύει πως δεν δώθηκε φάουλ υπέρ του Ρέτσου, όταν τον γκρέμισε μπροστά στα μάτια των διαιτητών!

Ο Ολυμπιακός φέτος έφτασε μέχρι τους 16 του Europa League! Ακόμα και εκεί… τους χάλασε το όνειρο!Όλοι έλεγαν ότι ο Θρύλος δεν θα καταφέρει τίποτα! Μάλιστα! Στους 16 λοιπόν και αν ο Λεάλι ήταν σε καλή μέρα, κανείς δεν ξέρει τι θα είχε γίνει!

Το όνειρο τους χάλασε λοιπόν και στο πρωτάθλημα όταν μιλούσανε για… προσπάθεια του Ολυμπιακού να βγει στις θέσεις των…play-off! Είπαμε είναι ειδικοί και ξέρουν από μπάλα! Πρωταθλητές Αυγούστου άλλωστε είναι! Άλλοι πλέον θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους και μάλιστα με πολύ εξυγίανση ανάμεσά τους καθώς τα ωραία της Τούμπας προχτές στο ΠΑΟΚ- ΠΑΟ δεν ξέρω πως θα ξεχαστούν από τα.. αδερφάκια! Το ίδιο και στον τελικό του κυπέλλου! Θα περάσουμε ωραία και σίγουρα θα… γελάσουμε!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!