Uncategorized

Σπουδαία ανακοίνωση από τον ερασιτέχνη για το βόλλεϋ

Μια σπουδαία ανακοίνωση αντάξια του ονόματος του Ολυμπιακού εξέδωσε ο ερασιτέχνης για το βόλλεϋ.

Συγκεκριμένα:

“Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.-Τ.Α.Α.  συνεδρίασε έκτακτα σήμερα στις 15:00 με αποκλειστικό θέμα την απώλεια του φετινού πρωταθλήματος.

Μετά από αναλυτική συζήτηση μεταξύ των μελών Διοίκησης αποφασίσθηκαν ομόφωνα τα παρακάτω:

1. Να αποδοθούν δημόσια συγχαρητήρια στην ομάδα του ΠΑΟΚ, για την κατάκτηση του τρίτου πρωταθλήματος στην ιστορία  του, στην ΕΣΑΠ για τη διοργάνωση και στους διαιτητές του αγώνα. Η νίκη του ΠΑΟΚ οφείλεται μόνο στη δική μας απαράδεκτη αγωνιστική απόδοση, λόγω έλλειψης συγκέντρωσης, πάθους και αγωνιστικότητας των αθλητών μας.

2. Άμεσα θα αναζητηθούν , σε κάθε επίπεδο εντός της ομάδας, οι ευθύνες που για μια ακόμη χρονιά χάνεται το πρωτάθλημα, με ανεξήγητα αθλητικά ερμηνεύσιμα κριτήρια. Κανείς δεν είναι αναντικατάστατος.

3. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π θα επιστρέψει από την επόμενη σεζόν στο θρόνο του Αυτοκράτορα του αθλήματος, ο οποίος είναι στολισμένος με τους εξής 52 τίτλους: 27 Πρωταθλήματα Ελλάδας, 17 Κύπελλα Ελλάδας,  Κύπελλο Κυπελλούχων Ευρώπης, Τop Teams Cup, 4 League Cup, 2 Σούπερ Καπ Ελλάδας.

4. Καταδικάζουμε απερίφραστα τα απαράδεκτα επεισόδια που σημειώθηκαν μετά την λήξη του αγώνα και ενώ κατά τη διάρκεια του  δεν είχε συμβεί το παραμικρό, αμαυρώνοντας την όμορφη εικόνα της εξέδρας σε όλο το ματς!
Οι ελάχιστοι οπαδοί μας, με αυτές τις ενέργειες, «τιμώρησαν» ουσιαστικά αυτό που υποτίθεται ότι αγαπάνε! Ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι η ασπίδα του συλλόγου και όχι ο τιμωρός της!”

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!