Uncategorized

“Εδώ ενοχλούσε τον Ίβιτς ο καπνός…”

Ο Κώστας Καραπαπάς σχολίασε μέσω του προσωπικού του προφίλ στο facebook τα όσα έγιναν χτες στη Λεωφόρο με πρωταγωνιστή τον Βλάνταν Ίβιτς.

Συγκεκριμένα πόσταρε την παρακάτω φωτογραφία γράφοντας:

“Ρε μάγκες εδώ ο… προπονητής Ίβιτς ήθελε στο Καραισκάκη να αποχωρήσει η ομάδα του γιατί τον ενοχλούσε ο καπνός απο τα καπνογόνα! Δε θα έφευγε με κοτζάμ… πάσα απο κουτάκι “Άλφα”; Πλάκα κάνουμε; Μιλάμε τώρα για τον Ίβιτς έτσι; Τον Βλάνταν Ίβιτς. Που “έδωσε” παίκτες του ότι ήταν “στημένοι” (αλήθεια, τόσοι μήνες πέρασαν, καμμιά αρχή δεν ευαισθητοποιήθηκε για αυτές τις καταγγελίες;)
Μιλάμε για τον Ίβιτς που ακόμα και τότε που ήταν παίκτης ήταν… ευαίσθητος και δεν προκαλούσε. Τον πείραζαν πολύ οι “ανεγκέφαλοι οπαδοί” που πετάνε αντικείμενα.  ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ…
ΥΓ.: Μιλάμε για αυτούς που όταν έστηναν την κόλαση στην Τούμπα έλεγαν μετά για τις… μαλαματίνες που έπεφταν στα κεφάλια μας ότι “το ποδόσφαιρο είναι αντρικό άθλημα”… Για αυτούς μιλάμε…”

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!