Uncategorized

Βούλιαξε τον ΠΑΟΚ στον ημιτελικό

Ο Ολυμπιακός πήρε την πρόκριση στον τελικό του 18ου Final Four του Κυπέλλου Ελλάδας που διεξάγεται στο Καρπενήσι, καθώς επικράτησε άνετα με 4-14 του ΠΑΟΚ στον δεύτερο ημιτελικό.

Πρόκειται για την 25η παρουσία του Ολυμπιακού στον τελικό της συγκεκριμένης διοργάνωσης και έχει απώτερο σκοπό να κατακτήσει το Κύπελλο και να πετύχει το 5ο διαδοχικό νταμπλ.

Οι «ερυθρόλευκοι» που αγωνίστηκαν χωρίς τους Γιόζιπ Πάβιτς, Άντρο Μπούσλιε και Μανώλη Πρέκα ξεκίνησαν πολύ δυνατά στην αναμέτρηση και προηγήθηκαν με 4-0 στο  1ο οκτάλεπτο.  Ωστόσο στο φινάλε της περιόδου, αποχώρησε τραυματίας ο Γιάννης Φουντούλης ο οποίος δεν αγωνίστηκε στη συνέχεια. Με τον Ολυμπιακό να μην κατεβάζει ταχύτητα και να επικρατεί εύκολα με 4-14!

Τα οκτάλεπτα: 0-4, 2-3, 0-4, 2-3

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. (Θοδωρής Βλάχος): Γαλανόπουλος, Μυλωνάκης 1, Δελακάς, Γενηδουνιάς 1, Φουντούλης, Αργυρόπουλος, Ποντικέας, Ντόσκας 3, Μουρίκης 2, Κολόμβος 2, Γιάνοβιτς 1, Εσπανιόλ 4

ΠΑΟΚ (Πάνος Βέργος): Καραμπέτσος, Σιώπκας, Ζάτοβιτς, Ν. Προσινικλής, Νικολαΐδης 1, Νάνος, Παπαποστόλου, Σάριτς 3, Κάτζαλης, Μουρατίδης, Τσολακούδης, Π. Προσινικλής, Σιορδίλης, Βοζίκης, Λάσκαρης

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!