Uncategorized

Περιμένει Πελεγκρίνο

Όπως όλα δείχνουν ο Ολυμπιακός μπαίνει στην τελική ευθεία για τον νέο τεχνικό της ομάδας. Τα ονόματα που έχουν ακουστεί κατά καιρούς είναι αρκετά αλλά όπως όλα δείχνουν ο Ολυμπιακός περιμένει την απάντηση του Πελεγκρίνο.

Ο Αργεντίνος προπονητής έχει απόψε τελικό κυπέλλου Ισπανίας με τη Αλαβές και αντίπαλο την Μπαρτσελόνα και ετσι όπως είναι λογικό τόσο ο Ολυμπιακός όσο και η πλευρά του προπονητή θα περιμένουν να περάσει ο τελικός και μετά θα ασχοληθούν με το θέμα. Ο Πελεγκρίνο πρόκειται για προπονητή με πολύ καλό βιογραφικό καθώς πέρα από την Αλαβές έχει κάτσει στον πάγκο της Βαλένθια αλλά και ως βοηθός στη Λίβερπουλ και την Ίντερ.

Φυσικά τα ονόματα τα οποία ακούγονται τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό για τον πάγκο των ερυθρολεύκων σε περίπτωση που ο Πελεγκρίνο δεν έρθει σε συμφωνία είνα πολλά, όπως αυτά των Κρίστιανσεν, Λουτσέσκου και Γκάρντ με τον Τάκη Λεμονή να έχει εξίσου κάποιες πιθανότητες .

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!