Uncategorized

“Ίσως να μην είναι θέμα τύχης πια, ίσως κάτι ανώτερο, από ψηλά “

O Μίλος Τεόντοσιτς αφού δεν ήξερε αν τον έχουμε κερδίσει τρεις ή τέσσερις φορές (τέσσερις είναι Μίλος… δεν τις θυμάσαι;) μίλησε για μια ανώτερη δύναμη από ψηλα που βοηθά τον Ολυμπιακό!

Συγκεκριμένα είπε:

“Παίξαμε καλά στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνδιού, ακόμη τέλεια σε κάποιες στιγμές, αλλά ειλικρινά δεν ξέρω τι να πω για τη νέα ήττα απ’ τον Ολυμπιακό. Παλέψαμε και στα 40 λεπτά, δε χάσαμε από ομάδα τρίτης κατηγορίας, αλλά απ’ τον Ολυμπιακό, από μία σοβαρή ομάδα. ΟΚ, είναι η τρίτη ή τέταρτη φορά που μας νικάνε σε Final Four, είναι καλή ομάδα. Κατάφεραν να επιστρέψουν, δεν τα παράτησαν. Είναι ομάδα που δεν τα παρατά ποτέ. Πρέπει να τους συγχαρούμε. Σίγουρα είμαστε στεναχωρημένοι, αλλά είμαι πολύ περήφανος για την ομάδα μου καθ’ όλη τη χρονιά, ακόμη και γι’ αυτό το παιχνίδι. Ίσως δεν ήμαστε τυχεροί, ίσως να μην είναι θέμα τύχης πια, ίσως κάτι ανώτερο, από ψηλά, δεν ξέρω τι ακριβώς”.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!