Uncategorized

Βέλλιος: “Ποιος δεν θα ήθελε να παίξει στον Ολυμπιακό;”

Στην εφημςρίδα live sport παραχώρησε συνέντευξη ο Απόστολος Βέλλιος και απάντησε στο κατα πόσο θέλει να έρθει στον Ολυμπιακό αλλά και για τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Συγκεκριμένα:

“Η πραγματικότητα αυτή τη στιγμή είναι πως έχω ακόμα τρία χρόνια συμβόλαιο με την Νότιγχαμ και στις 29 Ιουνίου θα πρέπει να είμαι στην Αγγλία. Εκτός πια κι αν ενδιάμεσα αλλάξει κάτι. Γράφονται πολλά, και για τον ΠΑΟΚ και για ομάδες από τη Δανία, το Βέλγιο και την υπόλοιπη Ευρώπη. Και εγώ τα διαβάζω στις εφημερίδες και στα σάιτ.
Ποιος δεν θα ήθελε να παίξει στον Ολυμπιακό; Είναι μια μεγάλη ομάδα που παίρνει κάθε χρόνο το πρωτάθλημα και βγαίνει στο Champions League. Θέλω πάντως το επόμενο βήμα μου να είναι πολύ προσεκτικό. Είμαι ποδοσφαιρικά σε μια ηλικία που χρειάζεται να σκεφτώ κάποια πράγματα. Στη Νότιγχαμ, για παράδειγμα, αν είχα περισσότερο χρόνο συμμετοχής θα μπορούσα να είχα πετύχει 12-15 γκολ”, ανέφερε ο Βέλλιος.

Σε ερώτηση για τον Παϊτίμ Κασάμι, είπε :

 “ο Παϊτίμ επέστρεψε, ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του. Αυτό που μου είπε είναι ότι θέλει να γίνουμε συμπαίκτες στον Ολυμπιακό”,

Για τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τη Νότιγχαμ, σχολίασε:

“Όλοι οι συμπαίκτες μου με ρωτούσαν για τον κ. Μαρινάκη, τι άνθρωπος είναι, τι θα γίνει στην ομάδα, τι αλλαγές θα γίνουν. Αυτό που τους είπα και είναι και η άποψή μου είναι ότι αν ηγηθεί ο κ. Μαρινάκης του συλλόγου θα είναι ένα πολύ καλό βήμα για τη Νότιγχαμ. Είναι ένας πρόεδρος με εμπειρία πια στο ποδόσφαιρο, έχει ένα σερί κατακτήσεων πρωταθλημάτων με τον Ολυμπιακό και μπορεί να δυναμώσει τη Νότιγχαμ και να την πάει πιο ψηλά”.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!