Uncategorized

Παρέμεινε και η Καλτσίδου

Στον Ολυμπιακό θα συνεχίζει να αγωνίζεται και τη νέα σεζόν η Στέλλα Καλτσίδου, όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωσή του ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός.

Η διεθνής παίκτρια του Θρύλου αποτελεί μία από τις πιο καλές παίκτριές της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού και έτσι δεν θα μπορούσε να μην παραμείνει στο σύλλογο και να προσπαθήσει να τον βοηθήσει για νέες επιτυχίες τη νέα χρονιά.

Αμέσως μετά την ανανέωση της συνεργασίας η Στέλλα Καλτσίδου δήλωσε στο osfp.gr τα εξής:

«Χαίρομαι πάρα πολύ που θα συνεχίσω να είμαι μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού. Είναι μεγάλο πράγμα για έναν αθλητή να παίζει σε αυτή την ομάδα. Οι στόχοι για τη νέα σεζόν είναι οπωσδήποτε η κατάκτηση των τίτλων στην Ελλάδα και να κάνουμε μια καλύτερη πορεία από φέτος στην Ευρώπη που είναι και το στοίχημα για όλους μας. Προς το παρών όλα φαίνονται πολύ θετικά για κάτι τέτοιο ωστόσο χρειάζεται πολύ δουλειά. Θέλουμε να πάμε καλά να έχουμε τον κόσμο δίπλα μας και να τον ευχαριστούμε με το μπάσκετ που θα παίζουμε».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!