Uncategorized

Οι πρώτες δηλώσεις του κ. Μαρινάκη για τη συμφωνία με τη Νότιγχαμ

Ο αγγλικός σύλλογος Νότιγχαμ Φόρεστ ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, που έκανε μάλιστα τις πρώτες του δηλώσεις.

«Αυτό που έχουμε πετύχει σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο με τον Ολυμπιακό, θέλουμε να το διπλασιάσουμε στη Νότιγχαμ Φόρεστ. Είναι μια από τις αρχαιότερες ομάδες της Αγγλίας και με μια πλούσια ιστορία υπεροχής σε εθνική και διεθνές επίπεδο. Ο στόχος μας είναι να φέρουμε πίσω τις μέρες δόξας. Είμαστε άνθρωποι του ποδοσφαίρου, το αγαπάμε και ξέρουμε το παιχνίδι.
Η ομάδα μας έχει δείξει ότι ξέρουμε πως να φέρουμε επιτυχία στο ποδόσφαιρο, κατακτώντας σερί τίτλους με τον Ολυμπιακό στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Θέλουμε να επαναφέρουμε τις παλιές επιτυχίες της Φόρεστ και είμαι αφοσιωμένοι στο σύλλογο μακροπρόθεσμα. Αυτό που χρειάζεται η ομάδα είναι σταθερή και δοκιμασμένη διαχείριση ενός επαγγελματικού συμβουλίου και πάνω από όλα την καλύτερη δυνατή διαχείριση σε προπονητικό επίπεδο και στους παίκτες. Η ομάδα μας με τον Νίκολας Ράνταλ ως πρόεδρο, τον Γιάννη Βρέντζο ως CEO, η Σαμάνθα Γκόρντον ως CFO και τον Ντέιβιντ Κουκ ως CCO θα το πετύχουν».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!