Uncategorized

Ό,τι και να γίνει σήμερα με έχεις μάθει να σε θαυμάζω

Ο Ολυμπιακός σήμερα έχει και πάλι ραντεβού με την ιστορία του! Το γεγονός ότι βρίσκεται στο 10ο final-4 του, λέει από μόνο του πολλά!

Ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια μας έχει μάθει “απλά” να πρωταγωνιστεί! Απλά να κυνηγάει την κορυφή και να την πιάνει! Στα τέσσερα προηγούμενα final-4 έχει ισάριθμες παρουσίες σε τελικό! Πείτε αλήθεια! Πως γίνετε να μην θαυμάζεις αυτήν την ομάδα!

Πως γίνετε εκει που κανένας δεν τον υπολόγιζε (τουλάχιστον στα τρία τελευταία που συμμετείχε) να έφτασε ισάριθμα σε τελικούς; Έτσι και φέτος! Δεν τον υπολόγιζε κανεις και όμως με τόσους τραυματισμους σε όλη τη σεζόν πήρε ΑΝΕΤΑ το πλεονέκτημα αφήνοντας πίσω του ομάδες με πολύ μεγαλύτερο μπάτζετ!

Ο Ολυμπιακός έχει κάτι που δεν αγοράζετε! Έχει κάτι που δεν μπορείς να το πάρεις μεταγραφή, ουτε μπορείς να το διδάξεις στην προπόνηση! Έχει ΨΥΧΗ! Είναι ΟΜΑΔΑ!!!!

Ο Ολυμπιακός μας έχει μάθει να τον θαυμάζουμε γιατι ακόμα και αν πέσει, θα πέσει μαχητής! Αν κερδίσει θα ξέρουμε ότι κέρδισε όχι γιατί του δόθηκε κάτι, όχι γιατί του χάρισαν κάτι αλλά γιατί πάλεψε και έδωσε την ψυχή του και τα κατάφερε!

Καλή επιτυχία Θρύλε μου! Εμεις μαζί σου πάντα!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!