Uncategorized

“Ευχαριστώ το θεό που είμαι στον Ολυμπιακό και ζω όλα αυτά”

Μιλώντας στην κάμερα της NOVA μετά το τέλος του αγώνα, ο Βασίλης Σπανούλης δήλωσε :

 “ο καθένας έχει τον ρόλο του σε αυτή την ομάδα και ξέρει που φτάνουν τα όριά του. Κανείς δεν ξεπερνάει τα όριά του. Είμαστε μια ομάδα με πολύ συγκεκριμένους ρόλους. Κι αυτό είναι το μυστικό όταν βρισκόμαστε με την πλάτη στον τοίχο, βγάζουμε τον χαρακτήρα του νικητή που έχουμε”.

 Για το τι έγινε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου στην Κωνσταντινούπολη μετά το Game 3 της σειράς, είπε:

“Έπρεπε να ξυπνήσουμε. Είναι σημαντικό να μεταλαμπαδεύουμε στους νέους αθλητές που έρχονται εδώ, που βρίσκονται και τι πρέπει να κάνουν. Πιστεύω κάναμε εξαιρετική σειρά, απέναντι σε μια ομάδα που έπαιξε πολύ καλά. Μαζευτήκαμε και μιλήσαμε μεταξύ μας, να πει ο καθένας αυτό που πρέπει. Κι ανταπεξήλθαμε. Το να “χτίσεις” έναν κορμό με γηγενείς παίκτες είναι το πιο σημαντικό. Το έκανε κι ο Ολυμπιακός στα 90s, ο Παναθηναϊκός στα 00s. Είναι κάτι που το έχουμε “χτίσει” και θέλουμε να πατήσουμε σε αυτό για τα επόμενα χρόνια”.

Ενώ ολοκλήρωσε λέγοντας:

“Άποψή μου είναι πως στον αθλητισμό και σε οτιδήποτε κάνουμε είναι η διάρκεια. Δεν μετράει το να κάνεις κάτι και να εξαφανιστείς. Κι αυτό είναι το πιο σημαντικό σε αυτή την ομάδα. Έχει “χτίσει” κάτι η ομάδα και αυτό θέλουμε να το ενισχύσουμε κι άλλο και να το μεγαλώσουμε. Περάσαμε πολλές δυσκολίες φέτος, αλλά η ομάδα κατάφερε με τον χαρακτήρα της να τα ξεπεράσει όλα. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι το ταξίδι και όχι ο προορισμός. Γιατί όταν φτάνεις σε έναν τελικό παίζουν ρόλο πολλά πράγματα. Το ταξίδι που κάνουμε τόσα χρόνια με αυτή την ομάδα είναι υπέροχο και ευχαριστώ τον Θεό που είμαι εδώ και τα ζω”.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!