Uncategorized

Ήττα κόντρα σε… 32 βολές!

Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε στο ΟΑΚΑ έχοντας μεγάλο απών τον Βασίλη Σπανούλη με τον Έρικ Γκριν να ντύνεται όμως Σπανούλης αλλά να μην είναι αρκετός για να έρθει η νίκη. Ο Παναθηναϊκός εκτέλεσε συνολικά…31 ελεύθερες βολές!

Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες δεν ξέφυγαν ποτέ από το σκορ η μία από την άλλη με το προβάδισμα να αλλάζει συχνά-πυκνά χέρια. Η πρώτη περίοδο βρήκε τον Ολυμπιακό στο +3 με τελικό σκορ περιόδου 17-20. Οι διαιτητές έστειλαν τον Παναθηναϊκό συχνά στις βολές καθώς δώθηκαν 12 βολές μέσα σε 13 λεπτά! Ο Ολυμπιακός πέρασε και αυτός το κακό του διάστημα έχοντας πετύχει μόλις 3 πόντους σε 4:50 , ο Πρίντεζης λόγα δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του ημιχρόνου έφερε το ματς στην ισοπαλία 39-39 αλλά ο Καλάθης σκόραρε 2 δεύτερα πριν το φινάλε του ημιχρόνου το οποίο έκλεισε με 41-39 υπερ των πρασίνων.

Στην τρίτη περίοδο ο Ολυμπιακός βρήκε αρχικά τις λύσεις με τον Γκριν και τις απαντήσεις αλλά ο Παναθηναϊκός με πρωταγωνιστή τον Μπουρούση πήρε ξανά το προβάδισμα για να κλείσει στο +6 ο Παναθηναϊκός χάρις τις τρεις βολές του Τζέιμς στο φινάλε της περιόδου. Στην τέταρτη και τελευταία ο Ολυμπιακός μείωσε τη διαφορά στο καλάθι και έμενε διαρκώς κοντά στο σκορ όμως δεν κατάφερε να πάρει το προβάδισμα και ο Παναθηναϊκός εκτελώντας 32(!!!!!) βολές και ευστοχώντας στις 24 από αυτές πήρε τη νίκη με 84-80

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!