Uncategorized

Ο Χάσι επιβεβαίωσε ότι θα υπογράψει στον Ολυμπιακό

Στην Αλβανική ιστοσελίδα “Ηet laatste nieuws” μίλησε ο Μπέσνικ Χάσι για την επικοινωνία που είχε με τον Ολυμπιακό και τον πρόεδρο του αλλά και το ότι η συμφωνία είναι για δύο έτη.

Συγκεκριμένα μεταξύ άλλων είπε:

  «Όταν μίλησα με τον πρόεδρο μου είχε πει ότι με θέλει στην ομάδα για δύο λόγους. Την τελευταία σεζόν ο Ολυμπιακός έχασε τους ομίλους του Champions League και δεν θέλει να συμβεί αυτό και τη νέα χρονιά. Με εμπιστεύεται για την ευρωπαϊκή μου εμπειρία με τη Λέγκια και την Άντερλεχτ.

Ο δεύτερος λόγος είναι ότι πιστεύει πως μπορώ να ανταποκριθώ στην πίεση και ο Ολυμπιακός έχει πίεση γιατί πρέπει κάθε χρονιά να είναι πρωταθλητής και να κερδίζει και το Κύπελλο όσο το δυνατόν περισσότερες φορές γίνεται και η πρόκληση είναι η Ευρώπη. Στην Άντερλεχτ δεν ήταν διαφορετικά. Αυτή είναι μία όμορφη πρόκληση με τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League στα τέλη Ιουλίου να είναι ένα σημαντικό ραντεβού για την ομάδα».

Η ιστοσελίδα «Ηet laatste nieuws

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!