Uncategorized

Η αποστολή για Ζέεφελντ

Μετά και τη δεύτερη ημέρα εργομετρικών εξετάσεων, στο Προπονητικό Κέντρο του Ολυμπιακού, στο Ρέντη, η ομάδα μας μπαίνει πλέον σε ρυθμό… Αυστρίας! Έτοιμος για μία ακόμη σεζόν τίτλων, διακρίσεων και επιτυχίας, ο Θρύλος αναχωρεί το πρωί της Παρασκευής για το Ζέεφελντ, όπου θα πραγματοποιήσει το πρώτο κομμάτι, του βασικού σταδίου της προετοιμασίας του!

Την Πέμπτη οι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι παρόντες στο Ρέντη, ολοκλήρωσαν τα εργομετρικά τους και έτσι η αποστολή είναι έτοιμη, για την αναχώρησή της, για το εξωτερικό.

Αναλυτικά τα ονόματα των 20 ποδοσφαιριστών, οι οποίοι θα ταξιδέψουν, σε πρώτη φάση, στο Ζέεφελντ: Μποτία, Μπουχαλάκης, Χουτεσιώτης, Σισέ, Ντε Λα Μπέγια, Ντουμάνης, Φιγκέιρας, Κούτρης, Μάριν, Μάρτινς, Μεγαρίτης, Ρισβάνης, Ρομαό, Σεμπά, Σκαφίδας, Τόλι, Βέργος, Βιάνα, Βρουσάι, Κασάμι.

Στις 20 Ιουνίου, θα ενσωματωθούν, με την υπόλοιπη αποστολή, απευθείας στο Ζέεφελντ, οι διεθνείς ποδοσφαιριστές του Θρύλου, πλην των Ελιουνούσι, Μπεν και Ανσαριφάρντ, οι οποίοι θα αρχίσουν προπονήσεις απευθείας στην Αθήνα, στις 25 Ιουνίου και θα ενσωματωθούν με την υπόλοιπη αποστολή, για το δεύτερο στάδιο προετοιμασίας, στο Βέλγιο.

Κατά την παραμονή του στην Αυστρία, ο Ολυμπιακός θα δώσει δύο φιλικά, τα οποία έχουν φιξαριστεί μέχρι στιγμής:

Στις 23/6 και ώρα 18:00 (τοπική) με τη Wattens, στο Stans.

Στις 26/6 και ώρα 18:00 (τοπική) με τη Ludogorets, στο Jenbach

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!