Uncategorized

Και τώρα… ΣΕΦ

Ο Ολυμπιακός πλήρωσε τα πολλά λάθη που έκανε αλλά και το γεγονός ότι στο ξεκίνημα του αγώνα οι διαιτητές έπαιξαν με τα νεύρα του δίνοντας στον αντίπαλο σε ένα δεκάλεπτο 10 βολές και δεν σφύριξαν φάουλ υπέρ των ερυθρολεύκων με τον αγώνα ουσιαστικά να τελειώνει από το ημίχρονο και ηττήθηκε με 71-58.

Στην πρώτη περίοδο λοιπόν καταλάβαμε τι θα επακολουθούσε! Ο Παναθηναϊκός όπως είπαμε εκτέλεσε συνολικά 10 (!!!) ελεύθερες βολές εκ των οποίων έβαλε και τις 10! Μάλιστα όταν ο Σίγκλεντον έχασε μία… δόθηκε επανάληψη της βολής. Ο Μιλουτίνοφ έπαιξε λίγο παραπάνω από ένα λεπτό και τον χρεώσανε αμέσως δύο φάουλ ενώ φυσικά καθαρά φάουλ σε προσπάθειες για κάρφωμα σε Γιανγκ και Πρίντεζη δεν δόθηκαν ποτέ! Έτσι έκλεισε η πρώτη περίοδος με τον ΠΑΟ μπροστά 18-11 με τους πράσινους να εχουν σκοράρει δέκα πόντους από ελεύθερες βολές δύο τρίποντα και μόλις ένα δίποντο (!!!!) σε δέκα λεπτά! Από την άλλη στη δεύτερη περίοδο οι δύο ομάδες έκαναν καλύτερη εμφάνιση αλλά οι ερυθρόλευκοι ολοκλήρωσαν το ημίχρονο με 12 (!!!) λάθη, πράγμα που έδωσε την ευκαιρία στον ΠΑΟ να πάρει προβάδισμα με 11 πόντους και να ολοκληρωθεί με 39-28.
Στηβ τρίτη περίοδο το καθαρό μυαλό έλειψε και ο Παναθηναϊκός εκμεταλεύτηκε ένα ακόμα κακό δεκάλεπτο του Ολυμπιακού και έφτασε τη διαφορά μέχρι τους 20 πόντους. Πολλά λάθη κυρίως από τον Γουότερς ενώ και ο Βασίλης Σπανούλης έδειχνε να είναι εκτός ρυθμού. Στην τέταρτη και τελευταία περίοδο ο αγώνας είχε διαδικαστικό θα έλεγε κανεις χαρακτήρα και ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη με 71-58 και τώρα όλα θα κριθούν στο ΣΕΦ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!