Uncategorized

Υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που τιμούν τη φανέλα

Ποιος μπορεί να πει πλέον τίποτα για τον Βαγγέλη Μάντζαρη και τον Γιώργο Πρίντεζη;

Η μισή αν όχι όλη η Ευρώπη έριξε εκατομμύρια στα πόδια τους όμως αυτοί είπαν όχι! Έβαλαν πάνω απ όλα τον Ολυμπιακό! Πριν καν ακούσουν την πρόταση των προέδρων είχαν πει ότι τον πρώτο λόγο είχε μόνο ο Ολυμπιακός!

Έτσι και έγινε λοιπόν! Όταν και οι δύο πλευρές θέλουν (παίκτες και διοίκηση) τότε όλα οδηγούν σε… γάμο!

Κάποιοι πόνεσαν… Όμως πρέπει να μάθουν κάτι! Πάνω από το χρήμα υπάρχει κάτι που δύσκολα μπορείς να το βρεις και λέγεται αξιοπρέπεια! Και ο Ολυμπιακός ΣΕΒΕΤΕ τα παιδιά του! Όσοι αξίζουν μένουν και ανταμείβονται.

Και επειδή οι φίλοι μας οι Παναθηναϊκοί θα πουν τα δικά τους για τον Σπανούλη, απλά να τους θυμήσουμε πρώτον το λόγο που ο Σπανούλης έφυγε από τον ΠΑΟ και την συμπεριφορά που δέχτηκε από αυτούς ενώ οι πρόεδροι του Ολυμπιακού φέρονται πάντα με αξιοπρέπεια και σεβασμό και δεύτερον ο Σπανούλης όσο ήταν στον Ολυμπιακό είχε ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ οικονομικές προτάσεις αλλά πάντα γι αυτον τον πρώτο λόγο είχε ο Ολυμπιακός και ΠΟΤΕ δεν τον πούλησε!

Καληνύχτα σας από εμένα!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!