Uncategorized

Φίλε, έλα ΣΕΦ αλλά…

Την Κυριακή ο Ολυμπιακός δίνει τον σπουδαιότερο αγώνα του στις εγχώριες διοργανώσεις. Οι πρωταθλητές Ελλάδος θέλουν να μείνουν πρωταθλητές Ελλάδος για τρίτη σερί χρονιά.

Έλα στο ΣΕΦ να βοηθήσεις και ΕΣΥ! Φώναξε όσο πιο δυνατά και γαύρικα μπορείς! Κάντους να μην μπορούν να κάνουν επίθεση από τις φωνές σου! Άσε τα πατατάκια σου και το κινητό σου σε μια άκρη και φόρα την ερυθρόλευκη. Αυτή που σε έχει κάνει περήφανο τόσα χρόνια! Είμαστε καλύτερη ομάδα! Τους πήραμε το πλεονέκτημα στην Ελλάδα! Τους περάσαμε και τους πατήσαμε στην Ευρωλίγκα όπου εμείς φτάσαμε μέχρι τον τελικό αλλά αυτοί γύρισαν με πούλαν! Κάντους με την φωνή σου και την καρδιά του πρωταθλητή να γυρίσουν με τα πόδια!

Αλλά!!!!! ΠΡΟΣΕΧΕ! Μην πέσεις στην παγίδα που θέλουν να κάνουν! Δημιούργησαν κλίμα και τώρα έρχονται εδώ με την πρώτη ευκαιρία να πετύχουν αυτό που εξωαγωνιστικά κατάφεραν! Μην πέφτεις στην παγίδα τους! Η φωνή σου είναι η δύναμή σου! Αυτή που θα δώσει φτερά στα πόδια των παικτών μας! Δειξτους τι είναι ο θρύλος! Το ΣΕΦ θα τρέμει από τη δύναμη του κόσμου του! Μαζί θα το σηκώσουμε! Μην σταματήσεις τον ρυθμό της ομάδας μας ούτε στιγμή! Αυτοί δεν έχουν κατακτήσει ούτε φέτος κάποιο πρωτάθλημα σε ΚΑΝΕΝΑ ομαδικό άθλημα!
Την Κυριακή θα γράψουμε άλλη μια χρυσή σελίδα όλοι μαζί!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!