Uncategorized

Ας μάθουμε από τα όποια λάθη μας

Η χρονιά τελείωσε. Κάποιοι λένε ότι ήταν αποτυχημένη, κάποιοι ότι η παρουσία μας στον τελικό της πιο απαιτητικής Ευρωλίγκας ήταν επιτυχία.

Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση! Ο Ολυμπιακός είναι Ολυμπιακός και πρέπει παντού να είναι πρώτος! Η χρονιά είχε τα προβλήματά της. Έγιναν λάθη στην αρχή και συνεχίστηκαν και στη συνέχεια με κάποιες προσθήκες. Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές πρέπει να γίνετε αυτοκριτική και ο καθένας να αναλαμβάνει τις όποιες ευθύνες του αναλογούν.

Τα προβλήματα λοιπόν φάνηκαν! Κάποιοι παίκτες δεν έδειξαν αρκετοί για να σηκώσουν την ερυθρόλευκοι και να βάλουν δύο καρπούζια σε μία μασχάλη (Ελλάδα- Ευρώπη). Κάποιοι άλλοι δείχνουν ευάλωτοι σε τραυματισμούς και στα κρίσιμα παιχνίδια δεν μπόρεσαν να βοηθήσουν.

Δόξα το θεό όμως οι πρόεδροι δεν είναι χθεσινοί και ξέρουν όπως και ο Σφαιρόπουλος το τι είναι το σωστό για την ομάδα και θα το πράξουν!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!