Uncategorized

“Έξι μαγικά και αξέχαστα χρόνια στον Ολυμπιακό”

Ο Νταβίντ Φουστέρ όπως σας ενημερώσαμε χθες, κρέμασε μια για πάντα τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια!

Ο Ισπαόνός μέσος , μέσω των προσωπικών του λογαριασμών στα social media έστειλε το μήνυμα του για την σπουδαία αυτή μαριέρα που είχε και αναφέρθηκε φυσικά και στον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα ο Φουστέρ έγραψε:

“Αγαπητοί μου φίλοι, δεν ήταν μια εύκολη απόφαση, αλλά ένιωσα ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή για μένα και την οικογένειά μου να προχωρήσουμε σε ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή μας.

Δεν θα ξεχάσω ποτέ πώς άρχισα να παίζω στην Ολίβα, τα κρίσιμα και ξεχωριστά χρόνια στην Βιγιαρεάλ που άνοιξαν τον δρόμο για μεγαλύτερες προκλήσεις και ευκαιρίες, την σπουδαίο χρονιά στην Έλτσε, τα έξι μαγικά και αξέχαστα χρόνια στον Ολυμπιακό και, φυσικά, ο χρόνος μου στη Χετάφε και η μεγάλη στιγμή που όλοι μοιραστήκαμε μαζί αυτό το Σάββατο με την ομάδα να προβιβάζεται στην Primera Division, όπου ακριβώς αξίζει να είναι.

Θα φυλάω πάντα στην καρδιά μου όλες τις στιγμές που μοιραστήκαμε μαζί – καλές και δύσκολες – και τους ανθρώπους που γνώρισα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Αισθάνομαι τυχερός ότι κατάφερα να κάνω αυτό που αγαπούσα περισσότερο, δηλαδή να παίζω ποδόσφαιρο μέχρι σήμερα. Ποτέ δεν θα είχα φτάσει σε αυτό το επαγγελματικό επίπεδο αν ορισμένοι άνθρωποι δεν πίστευαν σε εμένα- ξέρετε ποιοι είστε- και αν σε αυτό το ταξίδι που κόβει την ανάσα δεν είχα την οικογένειά μου δίπλα μου να με ενθαρρύνει και να με υποστηρίζει διαρκώς.

Θα πάρω λίγο χρόνο στον εαυτό μου για να ξεκουραστώ και να σκεφτώ το μέλλον μου, μέχρι τότε να ξέρετε ότι θα έχετε πάντα μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου, με κάνατε να νιώθω αγαπημένος και γι’ αυτό θα είμαι πάντα ευγνώμων”

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!