Uncategorized

Μπάλα και… εργομετρικά!

Συνεχίστηκε το πρωί της Τετάρτης η δουλειά στο Ζέεφελντ της Αυστρίας, για τον Ολυμπιακό. Χωρισμένοι σε δύο γκρουπ οι ποδοσφαιριστές του Μπέσνικ Χάσι δούλεψαν με διαφορετικό τρόπο.

Οι διεθνείς, οι οποίοι έφτασαν χθες στην πόλη του Τιρόλ, πέρασαν από εργομετρικές εξετάσεις, στο γυμναστήριο του ξενοδοχείου. Το πρόγραμμά τους περιελάμβανε, όπως ήταν λογικό, πολύ τρέξιμο. Ο προπονητής φυσικής κατάστασης της ομάδας μας, Χρήστος Μουρίκης και η διατροφολόγος-εργοφυσιολόγος, Μαρία Λυκομήτρου, επέβλεπαν τη διαδικασία και τα αποτελέσματα ήταν εξαιρετικά!

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές συνέχισαν κανονικά με δουλειά στο γήπεδο. Έκαναν ζέσταμα, ασκήσεις κατοχής και κυκλοφορίας της μπάλας και συνέχισαν με τακτική. Ανάπτυξη από τα άκρα και σωστά τελειώματα, με παράλληλες μπαλιές και σέντρες, ήταν το κύριο μέλημα του Μπέσνικ Χάσι και σε αυτό αφορούσαν οι διαρκείς οδηγίες του. Στο ξενοδοχείο παρέμεινε εκ νέου, προληπτικά, ο Αλμπέρτο Μποτία, λόγω του σφιξίματος στον αριστερό δικέφαλο

Δείτε το βίντεο:

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!